What are you looking for?
2013-11-21

Палитра сенки Inglot

Не случайно писах, че талонът за намаление от последната Pinks Beauty Box e радост за очите ми. Преди две седмици използвах талона от септемврийската кутия в магазина на Inglot и днес ще споделя какво си купих:
Взех си матиращи кърпички и палитра за 5 рефила.Купих само 4, защото имам един свободен купен преди това.
Както знаете от ревюто ми за Палитрата с червилата , при сенките също се използва Freedom System, която позволява на клиентите да си съставят сами палитра от цветове.Могат да се купуват и отделни цветове, без да вземете палитра.
Палитрата е с магнити в четирите края и няма никаква вероятност да се отвори.Сенките също "залепват" на принципа на магнит към палитрата и няма опасност да излязат или паднат.Най-лесният начин да се извади сянка от "гнездото" ѝ е с помоща на капака на палитрата - с единия ъгъл от капака хването ъгъл на сянка и сама ще излезе.
Не се учудвайте на цветовите комбинации просто исках цветове, които нямам.
 От ляво на дясно цветовете и номерата са следните:
  • 463 DS - Много нежно матово бежово с фин брокат, което ползвам под веждата.Стана ми много любим цвят и буквално се слива с кожата ми и изравнява цвета.При нанасяне на окото брокатите почти не личат и сянката изглежда матова.
  • 154 AMC Shine - Тъмно бежово, клонящо към бронз.Страхотен цвят, който стои чудесно и самостоятелно.Често нанасям само него през деня.
  • 155 AMC Shine - Златно! Какво по-подходящо за есента, а и наближаващите празници.
  • 617 DS - Това матово синьо с брокатени частици е от последната есенна колекция на марката и веднага ме грабна.
  • 61 AMC - Много тъмно синьо със ситен брокат се оказа случайната ми покупка.Исках да взема (65 AMC) черно с брокат, но го нямаха налично.Така или иначе ще видите от суоча, че цветът е буквално черен, а не тъмно син.След нанасяне на окото обаче брокатът почти не си личи, а цветът изглежда матов също като при първата сянка.
Суочовете са без база и сами виждате колко са пигментирани и наситени.Едно топване с четката е предостатъчно, когато искам по-лек цвят.
С база сенките дори на моя мазен клепач са бетон и издържат 8+ часа без да избледнеят или да се съберат в сгъвките на клепача. 
Разнасят се лесно и се преливат също толкова лесно, без да се разпрашват.Изборът на цветове е предостатъчен за матове, перлени или блестящи сенки.
Ето и два бързи грима, които спретнах за работа с тази палитра. Не са кой знае колко добри, но за 5 минути толкова :)))
Цената на празната палитра е 13,00 лв. Всеки рефил сенки е с цена 8,50 лв, а количеството му е 2,5 гр.
Може и да ви омръзна да ви показвам продукти на марката, но съм им голям фен.Едно от най-любимите ми неща е, че всичко в магазина има тестери (дори лаковете за нокти) и може да го пробвам преди да го купя.

Add your comment

  1. Супер! И аз когато се прибера до Варна ще си направя една. Реших го!! xixi

    ОтговорИзтриване
  2. Синьото е много красиво <3 И аз обмислям една палитричка... Особено сега с талона от Пинкс :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. На живо са още по-хубави :) Аз ако знаех, че ще има още талони щях да взема по-голяма палитра :d

      Изтриване
  3. Страхотна палитричка си си спретнала. И аз съм голям фен на ИНГЛОТ и винаги, като вляза в магазина им, се чувствам като дете в сладкарница :d Моето талонче от Пинкса го претворих в коректор за под очите, четка за червило и така желаното от мен червило от серията LIP DUO. За новия талон съм решила да си направя вече и палитра, но все още обмислям кои цветове да взема, понеже изборът е огромен... А ти със здраве да си ползваш палитрата и да продължаваш все така интересно и увлекателно да списваш блога! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Покажи си придобивките в леденото кралство :) Колкото до избора на цветове или влизаш и започваш тестване подред, или завърташ ръце като ясновидка и вземаш тези цветове, над които се спре ръката :))
      Аз новия талон се чудя дали да не го претворя в четки, че доста сенки ми се насъбраха.
      И много благодаря за милите думи (k)

      Изтриване
    2. В последно време кралството съм го оставила на самотек - пълно безвластие, че кралицата заляга над лекциите :)) Но в най-скоро време обещавам да наваксам с блога и да си покажа първо Инглотските придобивки :)

      Иначе за цветовете вече пробвах с гледане подред - не се получи (лакомо око, иска още и още) :-) Освен да пробвам по втория начин - затварям очи и каквото ръка докопа.

      Изтриване
    3. На първо място кралицата трябва да е образована :) Успех по лекции/курсови и изпити, а аз ще чакам за някое постче :)
      Пробвай втория вариант, ако късметът не ти допадне - повтаряй :-)

      Изтриване
    4. Мерси! cheer
      С моя късмет сигурно ще стана основен клиент на ИНГЛОТ ;)

      Изтриване
  4. Страхотна палитра! Всички цветове са нвероятни, но първите три са x-) Гримчетата ти също са много красиви. Показвай по-често (o)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много благодаря, Мери (k)
      Ще се постарая с гримчетата, че сега разучавам фотоапарата, за да вади максимално реални цветове.А и за хубав грим, какъвто вие с доста блогърки правите си трябва време, а не като мен 5 мин. закъснявайки за работа.С това ранно стъмняване няма и светлина за снимки...Бе изплаках си мъките :))

      Изтриване
  5. Amazing post! :)
    I'd like to invite you to my VERY FIRST INTERNATIONAL GIVEAWAY. The rules are really simple, and the gift is a voucher for shopping... You choose what, so please join! :) I expect you. Good luck xx
    http://tinasstylesinners.blogspot.com/2013/11/international-christmas-giveaway-gift.html
    xo, Tina

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS