What are you looking for?
2013-12-28

Мицеларна вода Garnier Micellar Cleaning Water

На пазара излезе нова мицеларна вода този път на Garnier.Както вече съм писала основният начин за премахване на грим за мен е мицеларна вода.Няма да изпадам в подробности какво е мицеларната вода и за какво се ползва, а минавам директно към впечатленията си от Garnier Micellar Cleaning Water.
Опаковката е прозрачна пластмасова бутилка.Единственото, което не ми харесва е точно капачката.Докато свикна да слагам плътно тампона, изсипах част от водата.Освен това капачката леко се върти и не е удобна при пътуване.
Мицеларната вода на Гарние няма аромат, няма и парфюм в състава й:
Относно почистващите свойства на мицеларната вода съм много доволна. Успява да премахне  спирала, коректор, фон дьо тен и останалия ми грим без проблем.Не усещам дразнене на кожата или щипане на очите, както ми се е случвало с други мицеларни води.
След почистване с Garnier Micellar Cleaning Water се усеща лек немазен филм по кожата и си изплаквам лицето, макар че на опаковката пише, че не е необходимо.След ползването й не усещам омазняване или изсушаване на кожата.
Мисля, че за съотношението цена-количество е чудесна.Може да се закупи от повечето магазини за козметика.
Аз я взех на промоция за 6,99лв, а постоянната цена, на която беше в Лили е 8,49 лв за 400 мл. продукт.Не е много икономична, но и количеството е голямо.
Когато не ми се дават тройно повече пари за розовата Биодерма, бих купувала отново тази мицеларна вода :))

Add your comment

  1. Можеш ли да я сравниш с тази на Л'ореал /любжимата ми/? Казват, че били еднакви. Имам и двете, тази на Гарние ми е чисто нова и не искам да я отварям, защото имам около 1/2 л. други води, но съм любопитна :-)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Тея, не съм ползвала Л'ореалската, но като гледам съставът им е почти еднакъв, само количеството на някои съставки е различно :) Предполагам, че ще са идентични :-)

      Изтриване
    2. и количеството 'вода' е различно - 200 срещу 400 мл. при цени 10 срещу 9 лв.
      дано са еднакви :-)

      Изтриване
    3. За количеството не говоря, само за състав :D Ти ще кажеш дали са еднакви като пробваш :)

      Изтриване
  2. Аз още не съм ползвала мицеларна вода :-d Ползвам си доброто старо тоалетно мляко, но май ще взема да си купя тази на Гарниер, че понякога доста ме мързи вечер да се размърдам до банята и да се мокря [-( :-)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Пробвай тази.Аз отдавна се отказах от тоалетното мляко и нямам намерение да се връщам към него :)

      Изтриване
  3. Имам въпрос мицералната вода замества ли измиващия гел или пяна?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Според производителите на мицеларни води ги замества, но аз не съм на това мнение.
      Въпреки това е имало моменти, когато нямам сили или ме гони ужасен мързел и съм си махала грима само с мицеларна вода (без миене и пяни) и не съм имала проблем след това :))

      Изтриване
  4. Нямам търпение да си свърша бутилката с мицеларна вода на Авен, за да пробвам тази. Още като я видях, ми "проговори" и реших, че това трябва да е моята любима мицеларна вода :Р

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хихихи щом ти е "проговорила" значи ще ти стане любима :D

      Изтриване
  5. А тази поизчиства ли лицето от пъпки?

    ОтговорИзтриване
  6. А виждали ли сте по магазините Мицеларна вода на Гарние , само че в зелено шише ? Аз си я си я купих от Англия и исках да прочета отзиви за нея в България , но до колкото разбирам всички коментират само розовата. Явно зелената я няма. Между другото съставът й е по-различен от този на розовата.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, точно миналата седмица гледах в Лили новата Зелена мицеларна вода на Гарние.Нормално е да е с различен състав, защото е подходяща за смесена и проблемна кожа.За момента не съм я ползвала и нямам мнение :))

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS