What are you looking for?
2015-07-13

Nuxe Huile Prodigieuse OR мултифункционално сухо олио

Първата ми асоциация с лято е страхотна тъмна хидратирана кожа с блясък.А, съответно през най-слънчевият сезон ни се полага повече блясък от обикновено.Този пост отлежава доста дълго, тъй като мисля, че обсъжданият продукт разкрива цялата си красота точно през лятото.В днешния пост ще става дума за прочутото мултифункционално олио Nuxe Huile Prodigieuse OR.Версията OR за разлика от стандартната е обогатена със безброй миниатюрни златисти частици.
Сухото олио е мултифункционално, защото може да се ползва за лице, тяло и коса, в зависимост от желанието ми.Лично аз го ползвам основно за тяло и коса.
Опаковката на продукта представлява стабилно стъклено шише, с най-голямото удобство пулверизатор.Няма нужда да отсипвам, разливат и т.н., просто пръсвам леко в близот до кожата и разнасям добре.За употреба в косата пръскам в ръката си и нанасям.Понякога забелязвам, че при легнало положение от дозатора леко изтича продукт, което не ми е много приятно и се старая да държа опаковката изправена.
Консистенцията, както ще видите е точно на олио смесено с множество златисти частици.Наличието им обаче не прави кожата ви да изглежда като диско-топка, а малкият им размер спомага да не драскат и да създават неприятно усещане.  
Най-специфичното в Nuxe Huile Prodigieuse за мен е ароматът.Определено трябва да се пробва преди да се купи.В началото ми се стори тежък и натрапчив, но после нослето ми сякаш свикна с него и сега ми допада.Освен това е доста дълготраен.
Съгласна съм с това, че се води сухо, тъй като попива бързо и не лепне. Кожата по тялото ни, както виждате на снимките изглежда подхранена и със здравословен блясък.Ползвам продукта и за краищата на косата, за да са лъскави и подхранени от маслата в олиото.За лице ползвам продукта много рядко по-скоро за хайлайтване на скулите, защото търся предимно матов завършек на цялото лице. Подходящ продукт е за нормална и суха кожа, но не и за прекалено дехидратирана.Тогава по-скоро за завършваща грижа.
Естествено не ползвам продукта само лятото, а целогодишно, но просто на слънчева светлина си личи цялата му красота.На последната снимка кожата е снимана с макро, за да се видят ситните частици, а нормално погледнато не са толкова ярки и забележими.
Единственото неприятно за мен е високата цена.Моята опаковка от 100мл се продава за около 55 лв за зависимост от магазина/аптеката.Ако искате да пробвате, дали това е вашият продукт, препоръчвам страхотните травъл-сайз комплекти на Nuxe, в които има по няколко мини продукта и един от тях е това мултифункционална олио предимно във версията без частици.Също така, често има промоции, а в момента при закупуване на Nuxe Huile Prodigieuse OR 100мл получавате несесер и ексфолиант.

Add your comment

  1. Все повече започвам да му се чудя ... Сигурна съм, че ще ми хареса тъй като имам оригиналния вариант, но имам ли нужда от още продукт придаващ блясък?! Страхотни снимки и ревю :P

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Със сигурност имаш нужда и от лъскавия вариант :D Благодаря :)

      Изтриване
  2. Животът е твърде кратък за да не се поглезим с такъв разкош.. дори и за тия пари. :) Много ми хареса от ревюто ти.. определено ще го потърся. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря!Напълно съгласна съм с първото изречение :D

      Изтриване
  3. Винаги съм се чудила на варианта със златисти частици! Много красиви снимки, направо изглежда страшно бляскаво!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря.Лъскаво е наистина, но не стои цигански :))

      Изтриване
  4. Много го харесвам това с частиците за тяло, особено сега, лятото. За коса и лице нещо не се разбираме, но за тяло е друго нещо :) За лице май предпочитам това без частиците, вместо нощен крем

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. За лице и на мен не ми допада, но за лятото е супер за тяло :))

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS