What are you looking for?
2015-08-11

The Body Shop Honey Bronze Bronzing Powder бронзираща пудра - Medium matte 03

Летният сезон е в разгара си и няма как да спомена поне един бронзиращ продукт.Обожавам плажа и слънцето, но тази година съм ограничена откъм посещения на любимото море и след като залагам на стабилна слънцезащита за лице (което показах тук) все пак ми се иска фейсът ми да има бронзов загар.Днешният герой на публикацията е именно бронзиращата пудра The Body Shop Honey Bronze Bronzing Powder в цвят Medium matte 03, която притежавам още от началото на 2015 година.

Опаковката е пластмасова, но стилно изглеждаща и лесна за разнасяне дори в чанта.Има голямо огледало и за щастие няма тампони и четки вътре.Ако искам да подновявам през деня, трябва да нося четка допълнително, но то просто не се налага.Вътре продуктът е щампован под формата на пчелен кошер.
Цветът е наситен и затова много внимавам с каква четка ще нанасям пудрата, в зависимост от желания ефект, който търся.Когато искам да подчертая някой участък или да нанеса контур използвам жилава четка като Sigma F40, която "захваща" доста от продукта.За разнасяне на цялото лице или за блендване използвам кабуки-четка.
Това, което е хубаво в този бронзър и го прави идеален за контуриране е, че е напълно матов.Няма и следа от бляскави или лъскави частици.Ще се хареса дори на хората, които обичат матовия ефект и искат да бронзират цялото си лице.Освен това, както навсякъде се споменава не оранжавее и няма опасност да заприличам на морков например.
Харесва ми, че за над 7 месеца употреба продуктът е все така мек, не се е втвърдил и не е придобил "коричка" на повърхността, която да се налага да разчоплям, за да стигна до цвят.
Може да видите съставът му по-надолу, както и как изглежда на бледата ми ръка.Включен е в този грим също. 
Откъм трайност също нямам забележки и не се свлича от лицето след няколко часа или пък да става на петна, както с някои други подобни продукти.Бронзърът е подходящ не само за лятото, а за всички сезони и го ползвам дори зимата съвсем леко, за да не изглеждам като Снежанка.
Накратко казано съм супер доволна от продукта и ако имате възможност и желание да го купите, го препоръчвам.Моята The Body Shop бронзираща пудра е поръчвана от английския сайт на марката и беше на цена 13.00 £ за 11,5гр.

Add your comment

  1. Благодаря за ревюто! Отдавна съм хвърлила око на бронзъра, но не бях сигурна дали си заслужава парите.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Според мен си ги заслужава, стига само да си уцелиш цвета без тестер :))

      Изтриване
  2. Така в опаковката ми прилича чаша на мляко с какао :) Много е хубав :)

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS