What are you looking for?
2016-01-04

Guerlain Météorites Flocons Enchantés

Не знам защо, но реших първият пост за новата 2016 година да бъде посветен на Guerlain Winter Fairy Tale Collection: Météorites Flocons Enchantés.Те са подарък от мен за мен.Смятам, че 2015 беше много трудна, променлива, но и щастлива.Все пак получих най-големият подарък - детето ми.Това наистина го разбираш едва, когато станеш родител.Показвала съм вече "Метеоритите" от стандартната серия, които имам и след като видях тези на снимка не можах да се сдържа.
Опаковката е прекрасна.Няма друга дума, с която да се опише.Страхотна бяла коледна топка наподобяваща коледна играчка.Стилна, без прекалени украси, с фин златист кант.За първи път метеоритите имат огледало, което се оказа доста голямо и много удобно.Пухчето вътре ползвам само за украса.
Ароматът им отново е запазената марка - виолетки.(Макар аз тайно да се надявам някога да бъде сменен с някакъв друг).
Съставът им може да видите тук:
Както може би сте разбрали, за първи път в Météorites Flocons Enchantés има не само перли, но и звездички.Един от малкото продукти, който ми доставя удоволствие дори само да стоя и гледам.
Както и при другите перли и тези не правят чудеса.Само с тяхна помощ няма как да заличите недостатъци, белези или проблемна кожа.Те са финиш.След нанасяне на желания грим с тях покривам лицето си и те му придават един приятен озаряващ завършък.На светлина изглежда леко полирано и свежо.Няма едри брокати, лъскав финиш или блясък, а много дискретно озаряване.Както и други блогъри споделят, тези перли са абсолютно носими по всяко време, без да е нужен специален повод или специален грим.
Météorites Flocons Enchantés са 30 гр като количество, което е 5 гр. повече от стандартната серия.Цената е висока, но пък усещането, което ми дават е страхотно.Доколкото знам в Бг бяха на цена 135лв, а аз го поръчах от feelunique с код за отстъпка и ми излязоха 114лв.
Напоследък не пазарувам козметика толкова много, но пък наблягам на качеството и съм наистина щастлива от покупката си.Ако имате досег до тази лимитка, я препоръчвам с голяма усмивка.

Add your comment

  1. Много са красиви! И е хубаво, че не блестят толкова. Аз имам два вида и двата с блестящи частици. И си блестя!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз си падам по лъскавото и очаквах да са по-бляскави, но ще си блестя със старите.С тези съм ежедневно и не са натрапващи :)

      Изтриване
  2. Изключително увлекателно написани статии- просто е удоволствие да се четат! Поздрави за труда, а за продуктът няма нужда да се коментира. Страхотен е наистина много подходящ за ежедневието. :)

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS