What are you looking for?
2016-03-04

TAG 25 facts about me или 25 неща, които изобщо не ви интересуват



Не знам, доколко си личи, но изобщо не обичам да споделям лична информация за мен в блога.Така културно се правех на разсеяна за този Таг, но на най-любимата ми Диди с най-най-прекрасните сини очи не мога да откажа.Приемете първото изречение за факт номер 1 ;)
Като се разрових видях, че съм правила подобен преди около 3 години и се оказа, че голяма част от нещата са се променили OMG!
2.Вече имам дете...и живота ми се промени.Винаги съм мислела, че няма как това да ми повлияе, но се оказа, че може.
3.Явно съм станала и скучна!Не мога да измисля какви факти за себе си да включа...
4.Обожавам многоточието...Само по себе си казва много.
5.Което води до следващото.Много мразя пропуск на тире при сравнителна степен: по-добър/най-лош/най-красив се пише с тире! 
6.За разлика от предния пост вече нося пръстени.
7.През 2015г за първи път си купих кецове.За справка - още ходя често на висок ток, дори бутайки бебешка количка.
8.Колата ми вече не е синя!Мамка му, пак трябва да си купя синя кола ха-ха.
9.Научих се да спя по 4-5 часа на денонощие, при това разпокъсано.Поне разбрах, че много обичам да спя, ама няма кога.
10.Крими сериалните са ми любими.
11.Не мога да гледам филми на ужасите.После сънувам кошмари и си мисля, че някой ще ме гони в тъмното със сатър
12.За сметка на това мисля, че Ханибал е най-якият сериал правен някога.
13.Винаги съм искала да имам сини очи.
14.Вече мога да се гримирам цялостно за около 3 минути.
15.Мразя да снимам себе си за блога.Никога не ми се получава!При последните снимки забелязах, че двете половини на лицето ми нямат нищо общо.
16.Обичам сладки неща - торти, пасти, бонбони, кремове.Дори не мога да спра да ги изреждам.Отивам да хапна нещо шоколадово и ще продължа...
17.Когато съм ядосана на мъжа ми чистя перфектно! Идва ми огромна сила и върша домакинската работа прекрасно, и за много по-кратко време. (това обещах да си го открадна от Диди и важи с пълна сила при мен)  :D
18.Мога да надвикам без усилия 50-тина човека.Правила съм го.
19.Изобщо не ми пука, когато някой не ме харесва.И спя спокойно и щастливо с този факт - не всички могат да имат вкус, какво да се прави.
20.Блогът е хобито, с което се занимавам най-дълго.Обикновено всичко ми писва за месец-два и се прехвърлям на нещо друго.
21.Преоткрих фотографията, но за съжаление нямам никакво време да снимам напоследък.
22.Някакво технологично ку-ку съм.Ако не цъкам на лаптопа, съм на таблета или на телефона.А, ако нетът спре, настава истерия и драма
23.Обичам промоции.Самият надпис ме кара да започна да се озъртам.
24.Не мога да гледам растения - всички рано или късно умират.За сметка на това искам синя орхидея, но знам, че и нея ще уморя :D
25.Божееее, край няма тоя списък.Ми потайна личност съм и няма да разкривам нищо повече от тайния живот на белите мечки.
Почти всички направиха този Таг, но ми се иска да разбера повече за Snejana.Atanasova, Just Another Blog, Policosmetics82, Petite ModOcean of F&B, Beautylovesbooks, Girl's Temptations, Fashion & Beauty и All about..., както и всеки желаещ да се включи с пост или в коментарите.

Add your comment

  1. Много добре си се справила със статията и отговорите ти не бяха сухи и скучни :) Аз също обожавам многоточието и, мамка му, наистина трябва да намеря време да направя и аз този таг, защото аз пък нямам нито една лична статия в блога (също неслучайно) :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ти си една от най-тагваните и затова те пропуснах. На мен ще ми е интересно да науча повече, пък и не е нужно да е нещо твърде лично, както се вижда :D

      Изтриване
  2. Беше ми много интересно, много се зарадвах на сравнението, колко неща са се променили за три години само. Респект за високите обувки 😃

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ако не го бях направила, нямаше да забележа промените.Токчетата са задължителни обаче.Ще се радвам да видя факти за теб :)

      Изтриване
  3. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха! Ама, много е яко! <3 На всичкото отгоре си написала останалите неща, които аз не успях да вмъкна в 25 точки. :) Изключвам номер 19.;)
    Целувки!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да знаеш през лятото те чакам да се видим <3 Целувки

      Изтриване
    2. Ще направя всичко възможно! <3 :*
      За съжаление тати е от Бургас и все натам имаме път. Но не се знае, знае ли се ;) :D

      Изтриване
    3. На мен Бургас ми е друга родна дестинация, така че може и там да се видим :)

      Изтриване
  4. Това с токчетата не го очаквах! Хаха :D И аз винаги съм искала да имам сини очи, но сега искам зелени... сигурно към 40-така ще започна да съм доволна с кафявите си очи :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, сега залагам обаче на по-дебели токове или платформи :)) Моите очи си сменят цвета от тъмно на светло кафеви и имам надежда, че може пък да станат сини хахахахха

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS