What are you looking for?
2016-04-20

Clinique 7-day scrub cream rinse-off formula ексфолиант за лице

Имах нужда от нов ексфолиант за лице и голямо желание да пробвам този на Clinique, за който съм чела десетки положителни отзиви.По принцип с продуктите на марката съм в странна love-hate връзка.Купих без да тествам предварително Clinique 7-day scrub cream rinse-off formula, като продуктът се оказа предназначен по-скоро за нормална към суха кожа.
Зелена тубичка, която не се пързаля в ръцете ми в банята и е удобна за употреба.При пътуване също досега не съм имала проблем.
Консистенцията точно като името е гъста кремообразна с много ситни ексфолиращи частици, които се усещат сякаш в крема си сте сложили сода.Нанася се на влажна кожа и не се разнася прекалено лесно поради гъстата си формула.
Лично аз усещам много слаб аромат.Има следния състав:
Clinique 7-day scrub cream може да се ползва ежедневно, както се подразбира от името поради негрубата си формула.Лично аз не съм фен на честото ексфолиране и го ползвам през два-три дни като ми се отразяваше много добре особено през студените месеци.Сега през по-топлите дни слагам много лек крем след измиването.Скрабът почиства мъртвите клетки много нежно, без да наранява или прежулва кожата и без да я изсушава.При мен не бих казала, че чисти в дълбочина и задължително преди употреба премахвам грима си.
Купих Clinique 7-day scrub cream от Beauty Zone на цена 59 лв. за 100мл, която ми се вижда малко висока.Продуктът си изпълнява предназначението, но не прави чудеса.Бих посъветвала да пробвате първо от тестер и после да купувате.

Add your comment

  1. Веси, има два вида скръба на Клиник - единият е този, който ти имаш - 7-дневният, който мисля, че е по-нежен и другият е този, който аз, Ида и Мариета имаме е exfoliating scrub, който е по-груб. Ако си чела нашите ревюта, може би това те е подвело. А ако знаеш всичко това, но си избрала 7-дневният, дано не звуча назидателно :D Аз си купувам само "exfoliating scrub", който бих казала, че почиства в дълбочина, никога не съм си пробвала варианта, който ти имаш :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ани, чела съм вашите ревюта, но разбрах, че са два вида след като се прибрах вкъщи.В бързината бутайки количка и слушайки "компетентна" консултантка съм взела този, който се води за суха кожа.Следващият път ще пробвам exfoliating scrub :))

      Изтриване
    2. Да, често се случва :/ и е много неприятно, аз не знам как от Clinique не са решили да им направят имената по-ясно различими и много хора се бъркат. Ако се решиш за "нашия", със сигурност няма да останеш разочарована :)

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS