What are you looking for?
2016-04-06

Спирала за вежди L'Oreal Brow Artist Plumper

Мразя да оправям веждите си, ама много мразя!И козметичката ми с право твърди, че всеки косъм е със собствено мнение. В борбата с укротяването им най-лесно ми е да ползвам спирала и намерих идеалната за мен - L'Oreal Brow Artist Plumper.Жалко само, че я няма по магазините.Поръчах я на сляпо след множество положителни коментари и се радвам че заложих на инстинкта си.
Моята спиралата е в цвят Medium/Dark, но определено не в твърде тъмна,  както ще видите.
Опаковката е стандартна, не е нещо особено.Четката е под формата на конус и е супер удобна дори за тънките места и чупки.
От което става ясно и колко е лесно нанасянето й.Не слагам молив или сенки, а само спиралата.Тя придава достатъчно цвят без да изглежда натрапчиво и да си личи от километри, че веждите са запълвани.Интересното е, че не усещам веждите си тежки и често забравям, че съм ги фиксирала, което води и до забравяне да ги изчистя.
Като издържливост при мен е бетон!За разлика от тази на Catrice, лореалската фиксира косъмчетата в желаната от мен форма и те не мърдат до премахването й.То от своя страна е труден процес и задължително става с дегримьор, само отмиване с вода не върши работа.
На снимката в лявата половина имам нанесена спирала, а в дясната нямам.
Тук също може да видите разликата в цялостния изглед на лицето.
Цената от около 11.50лв за 7 мл. е напълно поносим предвид голямото количество, стига да рискувате с интернет поръчка.Лично се надявам да започне зареждане по стелажите на марката, защото си заслужава.

Add your comment

  1. И аз много мразя да се занимавам с веждите си! Може и аз да го потърся!

    ОтговорИзтриване
  2. Четчицата груба ли е? Аз съм пробвала само един такъв подобен продукт- гелът на Essence и четката му беше толкова груба, че направо ми драскаше кожата...съответно след 1-2 ползвания отиде в шкафа и си стои там.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не е толкова груба, колкото описваш тази на Есенс.Не е и прекалено мека, но не усещам дискомфорт при употреба.

      Изтриване
  3. Много добре те разбирам с непокорните вежди, моите също хич не слушат като твоите. Аз Катрис-ката много си я тача, въпреки, че от доста време не съм я ползвала :)

    ОтговорИзтриване
  4. Като човекът с хайдушките вежди - напълно те разбирам, откакто открих геловете за вежди съм нов човек <3 тази със сигурност ще я пробвам, защото отдавна слушам за нея. Откъде си я поръча? :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Боже, ти имаш страхотни вежди <3 Купих я от Енцо.

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS