What are you looking for?
2016-06-03

Юнски покупки / June Haul

От миналата година горе-долу по това време не съм споделяла пост с нови покупки и реших да поправя тази грешка.Не, че не пазаря, колкото преди, но все е "на парче" и няма време за общ пост.Някои от тях вече ви показах в Instagram и Facebook.
Няколко американски козметични бранда вече могат да се поръчат и от български сайт, а именно Fancy Face.
Луксозните изкуствени мигли за очи Lotus Lashes*.Аз получих тези с номер 151 - Medium Volume.
Друг по-непознат бранд за мен е Motives.От него ще тествам огнено червило Motives for La La Mineral Lipstick* в цвят Fire.Напоследък съм се запалила по ярките червила и това е направо огън.
Друга марка, която ми е позната покрай лаковете си за нокти е L.A. Girl U.S.A и се радвам, че част от продуктите няма нужда да чакам от чужбина.Не се сдържаш и вече пробвах L.A. Girl U.S.A Lipliner Pencil -молив за устни* в цвят Sexy red и L.A. Girl U.S.A Eyeliner Pencil молив за очи* в цвят Black.
От Ревлон също не бяха добри към джоба ми и решиха в сайта BONJOUR Cosmetics да пуснат код за 50% намаление и не можах да се сдържа.
От там поръчах Основа и балсам против блясък за лице Revlon Photoready Anti-Shine, която исках да пробвам от доста време и ми излезе на цена 11.15лв.Исках да взема и фон дьо тен от серията Color Stay, но за мой късмет нямаше моят цвят.Така пък ще изчакам версията в помпичка да дойде в България.
За да не е самотна базата за лице, реших да взема и база за сенки Aura Prime Me.На първо четене е приятна със светъл телесен цвят.Тя беше на редовната си цена 7,25лв.
Няколко дни преди това ви показвах и щанда на марката, на който попаднах и съответно избрах най-яркото от така хвалените матови червила Aura Absolute Matte - в цвят 620 Seven Sins (името колко подхожда на блога видях едва на следващия ден :D ).Много готин коралов цвят идеален за настъпващото лято.Купих го на цена 8,35лв.
Тази седмица е рождения ми ден и също не можах да се сдържа да ползвам (няколко пъти) отстъпката от 15% в дрогерии ДМ.В последните 2 дни няколко десетки бурканчета детска храна, но ще се огранича да ви покажа само козметичните продукти:
Душ-гел Palmolive Chocolate Passion.Новата серия душ-гелове на марката не можа да ме остави равнодушна и грабнах шоколада.Има още ягода и ванилия.Не, че нямам достатъчно такива продукти в банята, но пуста любов към марката и вкуса.Промо цена в момент 3,29лв
Търсеният от мен балсам за коса го нямаше в дрогерията, но реших да тествам Elseve Fibralogy подходящ за тънка коса, който беше също на промоция от 4,99лв. 
Още преди две седмици видях в Метро новите самобръсначки на Gillette Venus Snap, но ми се стори твърде малка за моя вкус и затова заложих на другата нова красота Gillette Venus Breeze Razor, която изглежда чудесно и пасва точно в ръката ми.Промо цена в момента 15,99лв.
Общо взето промо цените съчетани с отстъпката за рожденик ми дойдоха идеално.
Известната маска за лице Sephora Bubble Mask Detoxifying & Oxygenating получих от размяна и нямам тръпение да пробвам дали при мен ще има избелващия ефект споделен от други блогърки.Цена около 25лв.
Електрическа четка Magnitone Londone Vibra-Sonic в цвят Green поръчах от Feelunique след като "убих" любимия си Clarisonic.Там ползва 15% отстъпка и ми струваше 78,54 евро.Сайта вече има доста по-висок праг за безплатна доставка до България, но аз го надвиших и получих четката с куриер EMS, а не по пощата.След някои друг месец ще направя сравнение с Кларисоника.
Това бяха част от последните ми придобивки (със сигурност съм пропуснала  нещо).Ако ви интересува нещо определено, пишете :))

*продуктите със звезда са ми предоставени от ПР.

Add your comment

  1. О, ле, ле... Как "уби" Clarisonic-а? :)
    Пиши ги тези пикантни неща ;)
    :* :* :*

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Имаше падане в банята (в интерес на истината няколко падания) :D И след третото отказа да работи.Първият път мъжа ми го оправи, ама след това отказа да се бори :D
      :* :* :*

      Изтриване
  2. Оу, гадост, да ти се счупи толкова скъпа машинка, не искам и да си помисля колко боли. И аз съм в рожден-ден-ска седмица и точно днес си тръгнах от ДМ без да си ползвам намалението.Сподели , моля те, балсама на Fibrology как е (дори първи впечатления да знам дали да си го взема). Базата на Ревлон отдавна я заглеждам - чакам да чуя и за нея и естествено за четката на Магнитон, тя е досущ като Кларисоник, дано и като действие е така :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Машинката я преживях лесно, толкова ѝ е било писано :)) Балсамът ползвах вече 2 пъти и засега съм доволна.Лесно разресвам косата, не я утежнява и стои леко твърда, а не хвърчаща.За четката още събирам впечатления.Базата не е нещо уау честно казано :)

      Изтриване
    2. Мерси :) аз си взех балсам на All Nature, но засега хич не ми стига като хидратация за дължините, а на моята тънка косица сложих 4-5 помпи -.-

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS