What are you looking for?
2016-11-08

Dr. Scheller - грижа за кожата

Когато пристигна кутията от снимката, се вълнувах сяках получавам бюти кутия.Чудесно оформление и детайл.Залитам по масовата за добро или лошо.Макар натуралната и био козметика да не ми е силна страна, нямаше как с интерес да не пробвам продуктите на Dr. Scheller.В крайна сметка кой бяга от хубав състав в началото на есенния сезон, когато кожата иска повече подхранване и грижа.Марката не тества продуктите си върху животни.Dr. Scheller използва Phytosolve технология, която транспортира екстрактите дълбоко в кожата.
Кремът за лице с касис и марула (Black currant & marula) е предназначен за всеки тип кожа и се бори с първите признаци на стареене.Според опаковката е подходящ за започване от 30 години и след като ударих голямото 3 отпред тази година съм точно в тази категория.
Опаковката е тежък стъклен буркан с запечатано фолио и няма съмнение, че аз първа отварям продукта, както при по-високия клас кремове.Консистенцията на крема е бяла на цвят, средно плътна и това успя да ме учуди приятно, защото очаквах да е по-тежък.

По-надолу може да видите състава:
Ароматът е нещото, което определено не ми допада при био продуктите, но тук имаме победител.Кремът мирише страхотно на горски плодове.
Ползвам продукта сутрин на почистена кожа и попива за минута.Не е нужно голямо количество и бих казала, че е икономичен.Усещам кожата си мека и подхранена.Няма опъване или дразнене.Кремът е подходящ и като база за грим или поне аз не съм имала проблем с нанасянето на фдт или бб крем.

(На снимката от ляво на дясно - крем за лице с касис и марула, крем за ръце с арганово масло, околоочен крем с нар, околоочен крем с арган)
Кремът за ръце с арганово масло идва в стандартна опаковка и има лимонов аромат според моя нос.Консистенцията се оказа лека и не мазна.Попива бързо в кожата като оставя лек филм.Не бих казала, че хидратира силно и вече го подарих.Като цяло продукт за кожа, която няма особени нужди.В него няма минерални масла, силикон, синтетични оцветители и парабени.
Кремовете за околоочен контур дойдоха идеално за сезона.

Кремът с с Арган и Амарант има също лимонов аромат и има изглаждащ ефект.Този с Био Нар има леко натрапчив аромат и е предназначен за намаляване на бръчките.Оказа се, че текущият ми крем за тази зона е твърде лек за есенния вятър и кожата в областта изсъхва.И двата крема се справят чудесно с подхранването.Този с нар ползвам като дневен, а крема с арган като нощен, какъвто е.Формулата и на двата крема е плътна и немазна, но достатъчно хидратираща.Харесва ми това, че са с превантивна грижа срещу бръчки, но нямам директни впечатления.
Като цяло ме впечатли кремът за лице и бих го препоръчала на дами търсещи изчистен състав и хидратация.От околоочните кремове също съм с позитивни впечатления.Само кремът за ръце не успя да ме спечели.
 
* Продуктите са ми предоставени от PR.Ревюто е основано на личния ми опит и не е спонсорирано. 

Add your comment

  1. Боже, аз съм най-лошия блогър на света Хаха. Нищо не знаех за марката и не бях пробвала нищо. Уж четох супер много неща и пак не съм разбрала,че кремът е за над 30 години... ��

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Глупости!Прекрасна си <3 Пише го отстрани на кутията, пък и е препоръчително, не задължително.Аз колко околоочни кремове за над 40 съм пробвала :D

      Изтриване
    2. Да,после видях ситния надпис на кутията Хаха. Ама и аз ще си го използвам,изобщо не ми пречи-той има мн хубав ефект. ❤️

      Изтриване
  2. А аз се чудя, защо преди време фирмата ми изпращаше продукти, които не бих ползвала като блогър с БИО насоченост, а сега, където е стихията ми, никой не се сети :) Животът е несправедлив :D Както и да е. Имала съм балсам за ръце с невен на Dr. Scheller и останах много доволна. Подхранваше без да оставя твърде мазни следи. А ти сега събуди любопитството ми към крема за лице. <3 :* <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Напоследък се убеждавам, че е несправедлив (не по козметични теми), ама нa живот :D Като чета другите май само аз не харесах толкова крема за ръце, но този за лице е много приятен <3 :*

      Изтриване
  3. Аз в началото, когато се появи марката, много харесах продуктите. После купих няколко разочароващи неща и реших,че са я развалили. От няколко години обаче не съм ползвала нищо.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Като всяка марка аз съм на мнение, че има и добри, и разочароващи продукти, според всеки вкус :)

      Изтриване
  4. Ох, кремове за лице и още никога не ми стигат (то кога ли нещо от козметиката ми стига, де). Но като изхабя наличните, на които най-накрая им се вижда края, бих си взела нещо на марката. :)

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS