What are you looking for?
2017-03-15

Essence Ultime Caviar+ шампоан

След като с шок установих, че имам (само!) два шампоана в банята и то към края си, се заех с купуването на нови.От доста време чета хвалби за продуктите Essence Ultime и реших да взема  шампоана от серията с хайвер Caviar+.
Той обещава да възвърне красотата и младежкия вид на косата, както и да я регенерира в дълбочина.
Опаковката е стандартна пластмасова, но не се усеща евтина.Консистенцията е течна и бяла на цвят.Разнася се лесно и също така се пени обилно.
Ароматът е разкошен - едно към едно с парфюма C-Thru Black beauty, който ползвах през тийнейджърските си години.Този аромат се задържа мимимум един ден в косата ми, въпреки употребата на маска или балсам.Ето подробния състав:

Шампоанът почиства косата отлично като я прави лесна за разресване подобно на балсам.След подсушаване косата ми е подредена, лъскава и жива.За мое съжаление ми се струва, че леко омазнява корените, но това не ме спира да ползвам продукта.Дължините ми обаче изглеждат отлично дори без да ползвам допълнителен продукт при изсушаване.

Крайният ефект от шампоана Essence Ultime Caviar+ ми допада и продължавам да го ползвам по веднъж седмично.За нормална и суха коса мисля, че ще е много подходящ.
Купих го на промо цена 7.99лв, а редовната му цена мисля, че беше 9.99лв за 200мл продукт.

Add your comment

  1. Ароматът е страхотен,но на мен тази серия ми докара страшен сърбеж по скалпа.Така че,както се казва за всяка коса е индивидуално.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много неприятно се е получило при теб.Наистина всеки продукт действа индивидуално при различните хора.

      Изтриване
  2. Хахаха,спечели ме с първото изречение! И аз съм като теб, дори много по-зле, миналата година по едно време бях натрупала 13 шампоана... месеци наред не си купувах, докато не ги намалих на 4, което ми се стори възмутително ниска бройка и оп, сега пак съм близо до цифрата 10 >.< а този шампоан го заглеждам отдавна, но след ревюто ти ще пропусна, косата ми се промени напоследък и колкото и да я пазя, не издържа повече от 2 дни, та бягам надалеч от утежняващи шампоани.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. О, ти си много по-напред с бройката значи.Аз гледам да поддържам под 5 вида наведнъж :D Моята коса също се промени напоследък и не знам какво да я правя.Лошото е, че дори новият шампоан на Elseve не ми действа.

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS