What are you looking for?
2017-04-14

7th Heaven / Montagne Jeunesse маски за лице

Пригответе се един много цветен пост, който ще се опитам да съкратя, за да не става поредния роман.Повечето от вас са чували за маските 7th Heaven, които преди носеха дългото и сложно име Monagne Jeunesse.Аз имам голяма част от тях и поради тази причина ще видите продукти със старото и новото име.

Маските 7th Heaven са с натурални екстракти, не се тестват върху животни и са подходящи за вегани.За приятния аромат и качествата им ще пиша по отделно за всеки вид.
Това, че са в сашета ми харесва, защото обичам разнообразието и не обичам хвърлям тубички с маски, чийто срок е изтекъл.В различните дни кожата ми има различни нужди и с богатия избор лесно мога да определя коя да ползвам.
Шоколадови маски:
Един съвет, не ползвайте тези маски, ако сте на диета, ще искате да ги изядете.Като цяло тези използвам за релакс, не толкова заради почистващите свойства.Текстурата и на трите е много гъста и се нанася малко по-трудно.
  • 7th Heaven White Chocolate - маската с бял шоколад изглежда като течен такъв и успя единствено да омекоти кожата ми.Една от маските, които не успяха да ме впечатлят, колкото другите.
  • 7th Heaven Hot Chocolate - имах чувството, че се мажа с разтопен натурален шоколад с лек аромат на портокал, който допълнително се самозатопля от допира с кожата.Действа ми отпускащо, но трудно се отмива от по-дълбоките ми пори.Поради наличието на какаово масло и масло от шеа успява да подхрани добре кожата.Не мога да отрека обаче, че е сред любимците ми.
  • 7th Heaven Chocolate Masque - също шоколадова маска с глина, която по-скоро мирише на млечен шоколад.Изсъхва за около 15-20 минути, като след измиване усещам кожата си мека, със стегнати пори и без излишно омазняване.
Плодови маски:
  • 7th Heaven Pineapple Peel-off* - ароматът на тази пилинг маска ме пренася на тропиците с купа екзотични плодове като ананас, папая и грозде.Тя успява да озари кожата ми и да избистри тена.Нанасям обилно количество, защото така се отлепя по-лесно после без да се накъсва.Отново сред любимците ми.
  • 7th Heaven Crushed Raspberry Fruit Smoothie -  крем маската с аромат на малина, праскова и любимото ми манго.Бих казала, че е страхотен плодов коктейл, който успява да освежи, омекоти и хидратира кожата ми, когато е уморена.
  • 7th Heaven Avocado Oil Mud* - ексфолираща маска с авокадо.Страхотна за смесена и мазна кожа, защото успява да премахне мъртвите клетки и излишното омазняване, като оставя кожата гладка и с равен тен.

Почистващи маски:
  • 7th Heaven Mint Choc Chip Masque* - страшно свежа маска, която ухае на прясна мента с шоколад.Обичам да я ползвам сутрин, защото буквално ме разсънва сякаш след кафе.При мен избистря тена и освежава кожата.Отново съдържа масло от шеа и какао които подхранват.
  • 7th Heaven Dead Sea Mud Sheet Masque* - тази маска ми стана фаворит неочаквано.Много различна от другите памучни маски, които съм ползвала.Не е течна и лепкава, залепва плътно по лицето и се усеща колко е плътна.Не оставя сухо усещане, но почиства и свива порите много добре.
  • 7th Heaven Manuca Honey Peel Off - Пилинг маска, която има силен аромат на цветен мед.Имам усещането, че нанасям пресен мед, който действа почистващо на порите, а наличието на алое вера успява да успокой лицето ми.След отлепяне и изплакване кожата се усеща много гладка, но има нуждата от крем.
  • 7th Heaven Red Hot Earth Sauna Masque - дълбоко почистващата маска със загряващ ефект е много интересен продукт.След нанасяне се затопля доста и сякаш вади мръсотията от порите ми.Лицето ми остава леко червено дори след измиване и затова я ползвам вечер, за да има време кожата да се успокои.Не препоръчвам при чувствителна кожа.
  • На снимките липсва 7th Heaven Charcoal Masque, която използвах преди да снимам.Тя е така начерената черна маска с въглен. Съдържа ситни ексфолиращи частици, които буквално полират кожата и почистват порите като премахват излишния себум.Препоръчвам за мазна кожа.
Пилинг маските обикновено ползвам цялата опаковка наведнъж, защото нанасям плътен слой и после се отлепят по-лесно.
Крем маските и тези с глина стигат за две, а понякога и три нанасяния.Трябва единствено добре да се затвори пликчето, за да не засъхне продуктът вътре.
Цената на всяко саше е около 2,50лв, но предвид богатия избор, качествения състав и ефекта си заслужава.От няколко месеца маските се предлагат и в тубички.Могат да се намерят в Лили дрогерии.

Маските отбелязани със * са ми предоставени от ПР.Ревюто не е спонсорирано.

Add your comment

  1. Мисля, че шоколадовата маска с глина би ми станала любима <3 Обожавам шоколад, а маски с глина редовно си правя в домашни условия. Могат ли да се намерят другаде освен в Лили?

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS