What are you looking for?
2017-05-30

Guerlain Terra India Terracotta Shimmering Bronzing Powder бронзираща пудра

Не е тайна, че Guerlain са една от любимите ми марки козметика от по-висок клас и днес отново ще стане дума за техен продукт.Освен прочутите Метеорити, друг хвален техен продукт са бронзиращите пудри.Аз успях да се сдобия с една лимитка от Англия и бързо се превърна в мой любимец, който ще ползвам най-вече през лятото, а именно Guerlain Terra India Terracotta Shimmering Bronzing Powder.
Guerlain Terra India Terracotta Bronzing Powder идва в тъмно синя кутия и самата опаковка на пудрата е в моя любим тъмно син цвят.Има изчистена визия и качествена пластмаса, не стои евтино.Просто беше любов от пръв поглед.
Пудрата има само голямо огледало без излишни тампони или мини четки за нанасяне, които така или иначе не ползвам.Щампата е страхотна, вдъхновена е от индийските рисунки и засега не е изчезнала, въпреки употребата на пудрата.
Формулата на Terra India е мека и прахообразна, фино пресована.Пудрата се разпрашва минимално и то, когато ползвам по-твърда четка.
При отваряне на Terra India се усеща ароматът на Shalimar парфюма на марката, но не и нанесен по кожата.Целият ѝ състав може да видите тук:
Цветът на бронзъра, както се забелязва,е средно червеникаво кафяво с фин златист блясък.Нанесен по кожата изглежда като лек сатенен воал, защото частиците са много фини и няма общо с металически или брокатен финиш.Кожата изглежда озарена и здрава.
Има оранжев отенък, както споменах и твърдо не става за контуриране, но това не е и негова задача.Този бронзър успява да създаде точно ефект "целуната от слънцето" кожа, без да подчертава недостатъците по нея.
Прелива се лесно и при моята кожа е подходящ за руж, когато имам тен.На моята кожа с подходящ фон дьо тен издържа до 8 часа без да избледнее.
В ляво продуктът е повторен няколко пъти, а в дясно е блендван.Бронзантът е средно пиментиран и би бил подходящ дори за светли кожи.
Не мога да скрия, че Guerlain Terra India Terracotta Bronzing Powder ми харесва много в ролята си на бронзър за цялото лице и с удоволствие го ползвам особено през слънчевите дни.
Цената му беше 37£, но имаше разпродажба в House of Fraser и го взех на много по-добра цена.На места го има все още он-лайн. 

Add your comment

  1. Много са красиви лимитираните им бронзиращи пудри! А метеоритите са по-скоро глезотия, ако нямаш големи изисквания и много недостатъци. Моята първа кутия в момента я доизразходвам, но те са от най-старите и вече не мога да открия такива сред новите. Митик бяха наистина като пудра с фини частички, а сегашните не матират толкова и блестят повече.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Съгласна съм и сегашният им лимитиран бронзър ме привлича адски много, но ще се удържа.Метеоритите са си точно глезотия, но новата версия ми допада повече от Митик, нали си падам гарга и искам да блестя :D

      Изтриване
  2. Честно казано, лично на мен бронзиращите пудри с този оранжев подтон изобщо не ми отиват... За моята матова кожа най-добре стоят кафеви тонове със сиви подтонове.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Кафеви тонове със сив подтон са чудесни за контуриране и създаване на сенки, но за бронзиране не ги намирам за ефективни.При този продукт оранжавеене почти няма при правилно нанасяне.

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS