What are you looking for?
2017-06-14

Aura Shine Killer Microfinish Powder матираща пудра

Термометърът при мен удари над 30 градуса и за моята смесена към мазна кожа лятото, това значи само едно - лъскавина, лъскавина и блясък, все не особено любими неща.Всеки, който има подобен тип кожа, знае че в горещините изобщо не е лесно да подържаш кожата си в приличен вид.
Използвам разнообразна бяла козметика, основно предназначена да матира, но като прибавя слънцезащитата става по-сложно, поради което задължително нанасям пудра върху лицето си.След доста хвалби реших да пробвам матираща пудра Aura Shine Killer Microfinish Powder.
Shine Killer идва в черна картонена кутия и прозрачно пластмасово буркначе с черна капачка на винт.Това е така наречената свободна пудра, което за мен не е плюс, но като свикне човек не е голяма драма.За разлика от компактните пудри при тази има излишна загуба на количество и не е удобна за носене в чанта.
Формулата на пудрата е адски фина, дори не мога да я сравня с нещо.Брашното за готвене, което ползвам не е толкова фино.
Продуктът е напълно бял и е подходящ за всеки тен.Няма никакъв аромат.Съдържа само и единствено Silica (Силициев двуокис).
Пудрата се нанася с лекота по кожата и въпреки белия цвят не стои брашняно на лицето, стига да не се прекалява.Нанесена по кожата е толкова лека, че изобщо не се усеща.Прилепва чудесно и леко прикрива малките пори, без да ги запушва.
Aura Shine Killer придава естествен матов финиш на лицето, без да го кара да изглежда плоско.
Издържливостта е нещото, което харесвам най-много в този продукт, защото наистина "убива" лъскавината.През горещите дни Т-зоната ми се омазнява за отрицателно време.С тази пудра изглежда матирана до 6 часа тествано на слънчева детска площадка при температури над 30 градуса.В офис или на закрито при по-нормални условия издържа дори повече. 
В заключение мога да кажа, че това е най-добрата матираща пудра в дрогериен клас и я препоръчвам на всеки, който търси такъв продукт.Това, че не е компактна бих казала, че е единствен минус.
Купих Aura Shine Killer на цена 11.95лв за 5гр.

Add your comment

  1. Определено ще я тествам :)

    ОтговорИзтриване
  2. До сега май не съм попадала на марката, но много искам да пробвам пудрата. Вие от къде купихте Вашата?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Купих я от Елитис.Марката се предлага и по дрогериите.

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS