What are you looking for?
2017-07-08

Milano haul - Покупки от Милано

Както споменах в поста за ръчния багаж при пътуването си в Милано имах малък wish list в телефона, с който тръгнах, но нещата излязоха тотално от контрол.Нещата са дребни, заради ограниченията в багажа, но пък се натрупаха като бройка.Естествено купих неща тотално различни от желанията ми, защото на живо или не ми допадаха или ги нямаше налични.Завиждам обаче на италианките за он-лайн магазините на Мас и Sephora.
Първата ми покупка беше палитрата Makeup Revolution London - Iconic 3, защото беше на цена само 4.99 евро.Заедно с нея забелязах лакове Models Own Hyper Gel на разпродажба -50% и веднага грабнах два летни цвята (Long Peach Beach и Coral Glaze), като всеки ми излезе по 2.75 евро.Това в магазини OVS.
Следваща спирка беше Sephora.Нагледах се на какво ли не, от UD, Kat von D, Too Faced до Marc Jacobs.Реших да пробвам тяхната марка, защото както знаете имат магазин само в София, но не и в морската столица.Тук купих скраба за устни Sephora Honey lip Scrab за 4 евро, травъл сайз тоник Sephora Instant Refreshing Toner за 5 евро , мини спиралата Too Faced Better than sex  за 10.5 eвро.
Насреща беше Lush с нестандартните си аромати.Първоначално бях решила да взема тоника със зелен чай, но след кратка консултация се спрях на Aqua Di Vita (Breath Of Fresh Air е разновидността му на английски) в разфасовка 100гр за 7.50 евро.Засега имам приятни впечатления, но помпата му пръска прекалено силно за директна употреба и го ползвам с тампон.
Пробвах и прочутото блокче за тяло Shimmy shimmy, но се оказа твъъъърде блестящо дори за моя лъскав вкус.
От MAC естествено исках нещо от лимитираната колекция Fruity Juicy, но във всички магазини, включително на летището беше изчерпана (което се оказа добре за портфейла ми хо-хо).Взех само травел сайз Mac Oil control лосион да видим как ще ми се отрази в горещините, който беше на цена 10 евро.
Да си в Милано и да не посетиш Kiko Milano, които са на всеки ъгъл е като да си в Рим и да не видиш папата.В техните магазини влизах няколко пъти, но почти нищо не ме грабна на живо.Явно това е да си пренаситен от козметика.Взех два лака за по 1 евро - Kiko nail lacquer в цвят Mango 281, Kiko Mini nail lacquer в цвят Pearly Geranium 13.Също така открих много свежо коралово червило Kiko Smart Fusion Lipstick в цвят Coral 411 идеално за мен, което веднага разносих.Цената му беше около 4 евро.
В магазина на NYX ми се зави свят, защото изобщо не го бях предвидила.Гледах новата им матова палитра NYX Lid Lingerie Shadow Palette, но при суочове цветовете ми се сториха доста брашняни и не много пигментирани, затова я пропуснах.Течните сенки NYX Lid Lingerie в цвят Evening Spell 03 обаче веднага скочиха в кошницата ми.Цветът е много нетипичен за мен и при суоч ме отвя.Цена им беше около 7 евро.
При второто ми влизане в OVS открих и марката P2, но без лимитирани и по-нови продукти.От тях се спрях на базата им за сенки P2 Perfect Eyes Base, която е доста хвалена за 3.99 евро.

Искаш кушона очна линия на Catrice, но го нямаше и затова взех Essence The Cushion Eyeliner.Надявам се скоро да бъде зареден и в България.Тук беше на цена около 3.50 евро.
Накрая на шега реших да вляза в магазина на Wycon и там разпродажбите бяха в разгара си.Грабнах супер сладурски комплект Real kisses for real women от несесер, червило и молив за устни в готина кутия на цена 5.90 евро вместо за 14.90.Почти всички цветове бяха разграбени, но консултантите ми намериха така желания цвят Tangerine 06.
Та скромно се разписах по козметичните магазини и ако някой продукт ви грабне интереса пишете да го включа по-скоро в ревю.

Add your comment

  1. Страхотни покупки :) С нетърпение чакам да отворят Sephora и във Варна, надавам се скоро.

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS