What are you looking for?
2017-11-09

L'Oreal Paradise Extatic vs Too Faced Better Than Sex

Като човек, който след кремовете не пропуска нанасянето на спирала, нямаше как да пропусна да купя една, за която се говори във всеки блог и сайт напоследък.За разлика от друг път, ще направя сравнение с друга, за чийто двойник е спрягана.Та днес ще споделям мнение за новата L'Oreal Paradise Extatic и всеизвестната Too Faced Better Than Sex.



И двете спирали се продават в картонени опаковки, които доста си приличат и с просто око се вижда дали са отваряни.Paradise Extatic е в карамелена опаковка и бронзова капачка, което е доста раздвижено спрямо типичните скучни опаковки на Лореал.
Better Than Sex е в бонбонено розова опаковка с черни надписи.
Четките на двете спирали са с власинки, а не силиконови и почти еднакви като форма, като тази на Too Faced е леко по-притисната в средата.При Paradise Extatic власинките са сякаш по-гъсто разположени.
Тушът на Too Faced Better Than Sex е гъст и леко сух спрямо повечето спирали като за няколко месеца употреба не виждам промяна в него.
Този на L'Oreal Paradise Extatic от своя страна ми се стори течен в началото, но след първата седмица стана също много гъст и сух.Аз харесвам точно този тип туш, но на някои хора не им допада, така че го имайте предвид.
Тук може да видите състава на двете:
Стигнахме и до основното - нанасянето и ефектът.От снимката на миглите ми ще видите, че резултатите са много близки.Не мога обаче да си кривя душата и да не призная, че с Too Faced Better Than Sex се работи с лекота и миглите са равномерно подчертани с едно минаване на четката.
При L'Oreal Paradise Extatic се иска малко повече оформяне, за да се разреше всеки косъм.
Крайният ефект при мен на един слой е подчертаване на всеки косъм и чудесен обем.
Too Faced Better Than Sex издържа без проблем през целия ден, без да се рони и размазва - изпитано дори в най-големите горещини лятото.
L'Oreal Paradise Extatic издържа също цял ден, като понякога има случаи да се отпечата в горния ми клепач.
Премахването и на двете спирали става изключително лесно с мицеларна вода или дегримьор.


За мен двете спирали са почти еднакви.Too Faced Better Than Sex е заслужила името си и бих предпочела нея, ако имам избор.L'Oreal Paradise Extatic обаче е отлична спирала и струва наполовината на първата, което не е за пренебрегване.
Минито Too Faced Better Than Sex купих от Италия за 10 евро, а стандартна опаковка се продава за 46лв.L'Oreal Paradise Extatic взех от Елитис на промо цена 17,89лв като редовната ѝ цена е 25,99лв.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS