What are you looking for?
2013-01-11

Почистващо мляко и лосион за очен грим на bioten

Едно от най-важните неща за поддържането на красива кожа е нейното почистване от грим.Част от масовата козметика са и продуктите на Биотен.Първото им положително качество е отсъствието на парабени и парафин в състава им.В момента ползвам Почистващото мляко за суха и чувствителна кожа и Лосион за почистване на (очен) грим Bioten.
Успокояващото мляко има лека текстура и нежен аромат.Разнася се приятно по кожата и я оставя сравнително хидратирана - няма опъване, но все пак се усеща нуждата от крем след това.


Функцията му като почистващ грима продукт е чудесна.Моята кожа е смесена и за добавка чувствителна.Млякото й действа успокояващо и не предизвиква нови раздразнения за моя радост.Има добро действие за цената си от 4-5 лв за 200мл.Ето и съдържанието му:

Лосионът за премахване на очен грим е един от любимите ми.Не предизвиква дразнене и щипене на очите.Успява да се справи,без излишно търкане, с почистването на сенки,спирали,очна линия и моливи.Ароматът е свеж и ненатрапчив.В съдържанието му отново няма парабени и парафин.Препоръчвам особено за цената от 3-4лв.

Add your comment

 1. От къде може да се закупят?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Има ги по магазините за козметика.Също така в дрогерии Лили, ДМ и магазини Елитис.

   Изтриване
 2. Искам да ти предложа един друг почистващ продукт - не си писала за него, но може и да си го ползвала все пак - става дума за един гел за лице от Лидл - в бяла опаковка със синьо. Има и в бяла опаковка със зелено, който има вътре топченца, но аз не обичам да ползвам такъв тип на лицето си. В блога ми имам кратка статия за него и понеже като теб харесвам по-евтинички продукти мисля, че си заслужава качество - цена. Ползвам втора опаковка от него - всеки ден го ползвам, не пише, че не трябва да се ползва около очите и понякога дори очния грим си махам с него - не пари, никакви оплаквания нямам. :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Приема се! :) Знам го, той е доста хвален.Аз го бях объркала с един друг продукт в Лидл и бях останала доста разочарована.Чак после разбрах, че съм в грешка.Рядко ходя в Лидл и смятам да го взема, когато изразходя поне част от наличните гелове за лице :)

   Изтриване


LATEST INSTAGRAMS