What are you looking for?
2013-01-18

Essence Colour Arts база за сенки и Цветни пигменти Black Sparrow

Здравейте, красавици!
Днес реших да пиша за нещо, което използвам от скоро.Базата за пигменти Colour Arts eye base и цветните пигменти на Essence.
Базата се използва като основа за цветните пигменти.Аз обаче я използвам като основа за целия очен грим, така или иначе нанасям пигментите върху сенки.Базата е напълно прозрачна и без аромат.
Нанася се с четка или ръка (на мен ми е по-удобно с ръка).Не утежнява клепача и не се усеща след поставяне.Бях много скептична към трайността й, но се справи доста добре.
Има и по-добри основи за сенки, но е чудесна основа за пигменти в това няма спор.Цената е изключително добра 3,50лв. за 7,3 мл. продукт
До преди месец не бях използвала пигменти.Реших да опитам с нещо евтино - тези на Essence.Тъй като съм почитателка на опушения грим си купих цветния пигмент 20 Black Sparrow - черен на цвят.
Опаковката е под формата на солница, за по-лесно ползване.Пигментът може да се ползва за сенки, да се смеси с червило (не точно този цвят), или да се добави към лак за нокти - с две думи мултифункционален продукт.
Щом го пробвах останах очарована от блясъка му на  изкуствена светлина.Има стотици блестящи частици в най-различни цветове, които се забелязват от пръв поглед и стоят чудесно.
Първият път, когато ползвах пигмента не сложих база и блясъкът не беше много траен.Почти не полепна по клепача и цветът не беше много наситен.При следващите пъти обаче ползвах посочената по-горе в ревюто база и блясъкът беше страхотен.Ето и колко плътен цвят дава върху база.Използваното количество е минимално:
на естествена светлина
със светкавица
Не очаквах такова качество за тези пари.Цената на пигмента беше 5,30лв. за 1,8 гр. продукт.Ще пробвам как стои и върху лак.В скоро време ще опитам и другите цветни пигменти.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS