What are you looking for?
2013-01-15

I love...cosmetics - Балсам и гланц за устни

Здравейте, днес съм на вълна устни :)
Разглеждайки блогове преди доста време попаднах на ревю на продуктите I love...cosmetics и като видях видовете предимно със сладки имена ме обзе голямо нетърпение да се сдобия поне с балсам за устни на въпросната марка.Още на следващия ден на бегом се насочих към мола, за да си купя.Избрах си Балсам за устни I love... raspberry & blackberry , в последствие при поръчка на чужд сайт ми попадна пред очите Гланц за устни I love... raspberry & blackberry. Отново не издържах на изкушението да си ги направя комплект и поръчах.
Балсамът за устни е в кутийка от 15мл.Той придава лек блясък и оставя неустоим аромат по устните.Омекотява ги и не оставя неприятен филм върху тях.
Структурата му е твърда и трябва да се използват ръце или четка, за да се нанесе.Това е единственото ми леко неудобство при ползването му, тъй като не обичам да бъркам в самия продукт, колкото и чисти да са ръцете ми или да ми остава по ноктите.Цената му беше 5,50лв, за 15мл и е много икономично.
Ето и състава на балсама за тези, които се интересуват:


Гланцът за устни I love... raspberry & blackberry се оказа доста по различен.Цената му беше 1,00£ за 11мл. продукт.Гланцът е в удобна опаковка с апликатор и е доста течен, съдържа множество бляскави частички и придава ефектен блясък върху червило.Винаги е с мен в дамската ми чанта и си го ползвам и без червило понякога.Усеща се плътно върху устните дори малко количество и много дълготраен.Ароматът му е също толкова божествен и ми идва да го хапна.

На устни гланцът изглежда така:
На слънце
 


Това са любимите ми балсам и гланц в момента и гледам да не оставям без тях.Решила съм да опитам и други продукти на марката.Продуктите могат да се закупят от Beauty Zone (а вече и от ДМ-доргерии).
А кои са вашите любими продукти за устни?

Add your comment

  1. Имам балсама за устни - много ми е неудобно да го нанасям с пръст, защото винаги ми остава под ноктите. Използвам четчица.
    От друга страна ароматът му е вълшебен. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И при мен е така :) Но от както намерих гланца, когато съм в движение си слагам него.

      Изтриване
  2. От къде си поръча гланца и колко ти излезе с доставката

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Без да се смеете :D Правим редовно поръчки от sportsdirect.com и ровейки се в сайта попаднах на гланца.Струваше 1 анг. лира, а доставката ми беше безплатна заедно с другите неща.

      Изтриване
  3. Хаха и аз си поръчах от там балсам и гланц и сега си ги чакам. И естествено след като си ги поръчах тръгнах да чета ревюта. Щом си доволна значи и аз ще съм. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Надявам се да ти харесат. :))
      Което ми напомня да сменя снимките в тези ревюта, че са ужасни :D

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS