What are you looking for?
2013-01-13

Очна линия L`Оreal Super Liner - Perfect Slim

Или как трудното стана лесно :) Винаги съм избягвала очните линии, защото за мен слагането им е мисия невъзможна - или ще направя твърде дебела линия, или ще изкривя.Накрая просто я изтривам и си слагам добрия стар молив за очи.Чета из блоговете на другите момиче, че са очаровани от  гел очната линия на Essence, която се поставя с четка,но за момента не бих да рискувала.За пореден опит реших да си купя L`oreal Super Liner - Perfect Slim
Очната линия е под формата на писалка, в наситено черен цвят.Разнася се равномерно и леко, за мое учудване се справих от първия път с нанасянето.Върхът е достатъчно твърд, да не се изкривява линията и достатъчно мек, да не дере клепача.

Линията издържа целия ми работен ден без да се размаже или заличи и без база.Удобна е за нанасяне, както на тънки, така и на дебели линии.
Пак бих си я купила, когато свърши, защото ми е удобна и ми създава разнообразие в грима, което дори колегите ми забелязват.
Очната линия е закупена на цена 13,20лв. и си заслужава всеки лев.

Add your comment

  1. Ох, от колко време и се точа на тая очна линия. Много покупки направих за тоя месец, но следващоият е моя ;д А при мазни клепачи, дали би се размазвала ми е интересно? Моите са такива и затова питам.
    Поздрави и аз съм от Варна :)

    ОтговорИзтриване
  2. Аз също не съм със сухи клепачи, но тази не се разтича както твоята Майбълин поне при мен :) Трябват й няколко секунди да изсъхне след нанасяне и не мърда поне в студа.През лятото ще я видим на топло и влага :) Страшно се радвам че има и други момичета от Варна :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Купих я днес и ще я тествам тази седмица :) на първо четене е по-добра.

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS