What are you looking for?
2013-01-20

Лак Rimmel 60 Seconds - Instyle Coral

Здравейте, настроението ми е едно пролетно, явно от приятното време тук и съм на цветна вълна.Днес ще ви представя лак за нокти Rimmel 60 Seconds - Instyle Coral.Серията съдържа 38 ярки цвята, които трябва да съхнат за 60 секунди.Удобно нали? Аз си закупих No: 415 - Instyle Coral.
В бързината ми се стори, че е прасковен цвят, но се оказа по-скоро розов.Лаковете са с така наречените Xpress Flat четки.Те са плоски и широки, за да покрие нокътя с едно движение.При моите широки нокти с едно движение не става,но въпреки всичко четката ми е супер удобна.
Лакът е с приятна консистенция и се нанася лесно.Достатъчно покривен е с едно нанасяне, но аз си слагам два пласта.Оказа се и достатъчно издържлив - при мен издържа 4-5 дни без да се цепи.Колкото до изсъхването за 60 секунди, поне според мен му трябват поне 3-4 минути, но дори това е бързо :) Лакът също така не се втвърдява в шишенцето много бързо.
На снимките съм сложила два слоя и нямам топ.Бих казала, че лакът много ми харесва и бих взела и други цветове по-нататък, защото в момента съм се затрупала :) 


Този лак е взет на промоция от магазин DM за 2,99лв. преди няколко месеца.В момента цената на лаковете Rimmel 60 Seconds за 8мл. продукт е 3,50 - 4,00лв. в зависимост от магазина.

Add your comment

  1. Много нежен и красив цвят! Трябва да го издиря.

    ОтговорИзтриване
  2. Това са любимите ми и най-издръжливи лакове,които съм ползвала!

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS