What are you looking for?
2013-01-16

Спирала Rimmel Scandaleyes vs. Rimmel the Max Volume Flash

Здравейте, днес ще ви покажа моето сравнение между два продукта на една и съща марка. Честно казано това беше провокирано от недоволството на колежка от едната спирала.Първата спирала е Rimmel the Max Volume Flash


Придава леко удължаване, но няма голям обемно освен ако не се напласти доста, цветът е наситено черен и не се рони.С демакиант се маха лесно.Четката е голяма и удобна за дълги мигли поне според мен.Цена около 7-8лв. за 8мл.
Втората спирала, която провокира и интереса ми е Rimmel Scandaleyes waterproof.















Първото нещо което ми направи впечатление беше огромната според мен четка.Имах чувството, че ще си изкарам очите.Като цвят е доста по-плътен и наситен от Max Volume Flash, но това е първата спирала, която изоставям на 3-я ден.Не извива миглите, освен това остават слепнати и много се цапа.Основното ми впечатление е че четката е адски неудобна и това ми разваля цялото впечатление и желания за употреба.Досега не вярвах, че има спирала, която да ме откаже от себе си сама, но ето че се появи.Цена около 10лв. за 12мл.
Пускам снимки за сравнение на четките на  Rimmel Scandaleyes и Rimmel the Max Volume Flash

И четките на Rimmel Scandaleyes и Maybelline Volum' Express Colossal Cat Eyes



Add your comment

  1. Спиралата ScandalEyes е първата (и все още единствена), от която се отказах още същия ден след покупката. Гигантската четка само побутваше миглите ми без да оставя продукт по тях. Успокоявах се с мисълта, че си я купих с 50% намаление :)

    ОтговорИзтриване
  2. ScandalEyes ми е любимата спирала. Само, че моята е с черен надпис. Придава страхотен обем и не се размазва дори след обилно сълзене на окото. Но моята четка е права и не е извита по този начин. Дори я препоръчах на приятелка и тя също остана много доволна от нея.

    ОтговорИзтриване
  3. За това имаме мисля, че блоговете на всички ни са много полезни и всеки може да сподели как му влияе, който и да е козметичен продукт.Пак казвам, че всеки е индивидуален и споделя как се отразява лично на него.В този случай сме две - аз и колежката :)
    Поздрави момичета :)

    ОтговорИзтриване
  4. ScandalEyes е просто великолепна спирала. Миглите ми стават огромни, не слепват и тушът остава на миглите ми цял ден, без да има и следа в сгъвката под долния клепач. Аз лично вече трета купувам. Мога да я сравня с Loreal Extra Volume (рекламирана от Ева Лонгория), 2000 cal. на Max Factor, Bourjuis Volumizer (спиралата с двете четчици) - и трите спирали са на два пъти (че и повече) по-скъпи.
    Явно при всеки е различно :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Светлана, напълно съм съгласна, че при всеки е различно.Не случайно съм написала в инфото за мен, че това е личното ми мнение и не задължавам никой с него.Радвам се, че и на теб ти харесва, както на други момичета :)) Поздрави :)

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS