What are you looking for?
2013-02-04

Golden Rose - Sexy Black Mascara & Kajal Stick

Здравейте, момичета!
Както може би сте разбрали от другите прекрасни български бюти блогове, имахме удоволствието да получим от Golden Rose България, за проба и мнение, новата им спирала Sexy Black Mascara и молив Kajal Stick, за което искрено им благодаря.Благодаря и на Снежи от My School for beauty за всичко, което направи за нас.Мисля, че е време да споделя мнение след няколко дневно ползване на продуктите.
Спиралата е в грабваща окото опаковка в розово и черно.
Акцент е така актуалната в момента черна дантела по гърба на опаковката.Опаковката нито е прекалено лека, нито е прекалено тежка съчетаваща едновременно удобство и елегантност.

Друго нетипично е четката, която образува сфера в края си.В началото си мислех, че ще е неудобна, но съм грешила.С тясната част разделям и удължавам миглите, а със сферичната им придавам обем.
Като цяло спиралата е наситено черна, не се рони и е адски дълготрайна.Разделя чудесно миглите и придава обем.Не придава тежест на миглите и те са леки като перце.Може да се конкурира с най-скъпите спирали без проблем.Цената й по щандовете на GR e 7,90лв. за 8,5мл. продукт.Може да видите как стои на един пласт тук:
Арабската тайна за магнетичен поглед или още наричаният молив-каял.Това е Kajal Stick - мек молив, подходящ както за водната линия на окото, така и за опушен грим.Предлага се в компактна опаковка с малка панделка от тафта.Опаковката е стабилна и няма опасност да се отвори сама.

 Моливът е с цвят Midnight Black и както се подразбира е наситено черен.Удобен е за направата и на тънки, и на дебели линии.Каяла се нанася като се държи под ъгъл, за да не се изтъпи върха.

Във водната линия на окото при мен издържа няколко часа, а нанесен на клепача като опушена грим изкара цялата парти вечер.Почиства се лесно с демакиянт.Бих казала че е много добър продукт за цена от 4-5лв за 3,4гр. продукт.
Това е лично мое мнение и ще се радвам да чуя и вашите :))


Add your comment

  1. Страхотно ревю,при теб малко се пообъркаха нещата,но се радвам че продуктите ти харесват,сигурна съм че и ГР ще се зарадват.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси, Снежи, пак за усилията.Важното е че всичко се получи ок :))

      Изтриване
  2. Следя всички ревюта за тези продукти, твоето води класацията за най-обстойно и добре написано! Много полезни съвети си вмъкнала - как се нанася каял, мерси!

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS