What are you looking for?
2013-03-20

Alverde - Балсам за нокти 2 в 1

Здравейте, слънца и честита Пролет! :))
Продължавам на вълна с натурални продукти.Ноктите ми са подложени на постоянно лакиране от много години, а почти не полагам грижи за тях. Рядко издържам повече от ден без да съм лакирана, а това както знаем не е полезно изобщо за ноктите. Имам късмета да съм с твърди и здрави нокти и единственото, което правя е от време на време ги мажа с бадемово масло. Наскоро получих един от новите продукти на Алведе - Балсам за нокти 2 в 1 с натурални масла.
Първото, което ми направи впечатление е сладурската опаковка. Спомних си захарните близалки.


Опаковката е малка, компактна и се затваря стабилно.Балсамчето на Алверде има две функции - да подхранва кутикулите и да подпомага растежа на ноктите. Съдържанието е изключително гладко и твърдо.Нанася се с четка или с пръст.Аз лично използвам пръсти и нанасям по ноктите и кожичките. Има лек приятен аромат на ванилия, който почти не се усеща, щом се нанесе по ноктите.Нанесен по ноктите балсамът е безцветен.
Ето съдържанието на продукта:
Helianthus Annuus Hybrid Oil*, Ricinus Communis Seed Oil, Euphorbia Cerifera Wax, Cera Alba, Coco-Caprylate, Talc, Silica, Copernicia Cerifera Cera, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Hydrogenated Castor Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Rhus Verniciflua Peel Cera, Hydrogenated Vegetable Oil, Olea Europaea Fruit Oil*, Bisabolol, Calendula Officinalis Flower Extract*, Lycium Barbarum Fruit Extract*, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil*, Parfum**, Linalool**, CI 77289, CI 77891,CI 77492
*ingredients from certified organic agriculture,
**from natural essential oils


На мен много ми допадна балсамът, ноктите ми са подхранени и добре изглеждащи.Както писах балсамът е от новите продукти на Алвереде и ще бъде наличен в дрогерии ДМ в края на този месец.
Поздрави! :*

*Продуктът ми е предоставен от ДМ България ЕООД за проба.Ревюто е основано на личния ми опит и мнение.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS