What are you looking for?
2013-03-21

[Таг] Аз ♥ Пролетта

Пролетта настъпи, а скоро ще дойде и любимото ми лято!Не знам за вас,но аз вече нямам търпение!Това е първият ми таг и също съм много развълнувана :)) Благодаря на Кристин от Sincerely, Christine за тага <3 1.Любим лак
Ето тази нова моя любов пристигна днес в голям размер <3 Усещам, че няма да сложа друг лак скоро, просто се пристрастих към този :)) Можете да го видите на нокти  Тук O.P.I - Get Your Number
2.Любим продукт за устните през пролетта
В момента точно съм в Голямото търсене на нови червила. Засега се спрях на новите  Maybelline Color Whisper в цвят Mocha Muse.Много леко и приятно червило, ако ви е интересно ще пиша подробно за него след няколко дни :) И очаквам вашите препоръки и предложения за червила :)
3.Любима дреха през пролетта
През пролетта имам много любими рокли за носене...Но сякаш най-любимо си остава едно кожено яке.Тънко и удобно.Подходящо е, както с рокля, така и с топ и дънки.Не е кой знае какво, но аз си го обичам :)
4.Любим аксесоар през пролетта
Освен синият цвят, обичам и класическите черно и бяло.Имам много дрехи в тези цветове.Коланите ми са предимно черни и са по-подходящи за зимата.Не пропускам да сложа нещо по-ярко с настъпването на по-топлото време и един тънък колан в бяло ми е фаворит през пролетта и лятото.Особено ми пасва на изчистените черни рокли за акцент :)
5.Любим тренд през пролетта
Любим тренд са ми обувките с висок ток и фигурални чорапи.Без значение колко са удобни или не - трябва да са с мен.А предвид височината ми понякога в офиса май стърча повече от някои мъже, но важното е аз да се чувствам красива.
6.Любим аромат през пролетта   
Ще цитирам част от описанието "Ефирен, безплътен, енигматичен, като първите лъчи на зората в майско утро в Париж"... Какво повече може да иска една жена през пролетта от Lanvin и любимия ми парфюм "Eclat d`Arpege"
//Updated
7.Любимо цвете
Много обичам цветя и за пролетта моя фаворит са лалетата. Всякакви цветове, които носят страхотно настроение :)
8. Какво най много харесваш в пролетта?
Всичко...всичко..всичко.Определено не съм привърженик на зимата и още при първите пролетни лъчи сякаш живота ми се променя.Обичам всичко - слънцето, разцъфването на зеленината, песните на долитащите птици, дори и пролетния дъжд, носещ освежаване.Сякаш започва едно ново начало и сивотата е заменена от ярки и красиви цветове.
  9. Планове за тази пролет
Планове при мен е силно казано.Тази пролет се опитвам да бъде по-спокойна, по-усмихната и по-щастлива. Трябва да се заема сериозно със спорт и определено ще сменя цвета на косата си :)))
 
Аз искам да тагна следните дами, тъй като все пак това е таг:
http://murfeishun.blogspot.com/ 
http://mihaelagolden.blogspot.com/ 
http://vsichkozaneq.blogspot.com/ 
http://cosmeticboxblog.blogspot.com/ 
http://hrismakeup.blogspot.com/

Всички, които желаят да се чувстват тагнати и да споделят своите отзиви :*

Add your comment

  1. Благодаря за тага, възможно най-скоро ще го направя (: А парфюмът наистина е уникален! Винаги, когато го видя в някоя парфюмерия си го душа :D

    ОтговорИзтриване
  2. Много ти благодаря за тага. Много ме зарадва :))

    ОтговорИзтриване
  3. Малко със закъснение научих, но благодаря за тага :D Скоро ще се отчета :)
    Много сладурско коланче :)

    ОтговорИзтриване
  4. правя тага, но ще закъснее малко... мерси за поканата ;)

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS