What are you looking for?
2013-03-15

Dr. Scheller - Душ-гел за тяло с нар

Днес отново ще си говорим за натурална козметика.След кремовете е ред и на душ-гел за тяло.Става въпрос за душ-гела с екстракт от нар на немската фирма Dr. Scheller (Pomegranate Shower Gel).Dr. Scheller предлагат оригинална натурална козметика, притежаваща сертификати от един немския и един международен институт - BDIH  и Natrue.org .От фирмата производител гарантират за няколко неща за козметиката с марка Dr. Scheller:
  • 100 % не съдържа силикони
  • 100 % не съдържа минерални масла
  • 100 % не съдържа синтетични оцветители
  • 100 % не съдържа парабени
  • 100 % не са изпробвани върху животни
  • 100 % екологична опаковка
  • кожната поносимост е дерматологично доказана
Ето и състава на продукта:
От своя страна нарът има меко, тонизиращо действия, което го прави подходящ за почистване и освежаване на всичко типове кожа.Този плод е един от най-ефективните естествени антиоксиданти, защитаващи кожата от вредното действие на свободните радикали и предотвратяващи стареенето на кожата. 
И след толкова ползи да споделя мнение за моя душ-гел.Той е подходящ за нормална към суха кожа на тялото, каквато е моята през зимата.От снимката се вижда стабилната опаковка а, консистенцията е на безцветен гъст гел.
Ароматът на душ-гела е лек и определено специфичен, именно защото е съставен от натурални етерични масла а, не от синтетични аромати.Не остава дълго време по кожата и след баня почти не се усеща. Душ-гелът не се разпенва много, тъй като не съдържа едни от най-вредните съставки - сулфатите.Пяната му е приятна и почиства кожата много добре.След душ усещам кожата си чиста, подхранена и освежена. 
Направих си няколко дни малък тест, да не нанасям лосион след душа и въпреки това кожата ми не изглеждаше суха или опъната въпреки студеното време.Използвах душ-гела също след епилация и отново нямах проблем - без зачервявания и кожни раздразнения.Като цяло съм много доволна от душ-гела.
Душ-гел за тяло с нар е с цена 16,20лв за 150мл. продукт.Козметиката на Dr. Scheller можете да намерите в дрогериите и аптеките.
А вие какви натурални козметични продукти използвате и сте доволни?

*Продуктът ми е предоставен от ПР.Ревюто е основано на личния ми опит и мнение.

Add your comment

  1. Много интересен продукт. При ежедневна употреба, за колко време мислиш, че ще стигне? Предвид това, че се пени толкова много? И това количество, което си показала стига ли за цялото тяло? Мерси предварително :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. При ежедневна употреба пак ще се ползва минимум 20 дни. Не се пени много,но аз използвам гъба с панделка и двойно на количеството от снимката за цяло тяло без проблем. :))

      Изтриване
  2. Супер е, че си включила състава, определено бих го пробвала. Аз съм много доволна от гела за лице и тяло на SVR без сапун. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не съм ползвала нищо тяхно.Трябва да пробвам! :)

      Изтриване
  3. hello dear!!!
    lovely blog!!
    I follow you, here and with Bloglovin!!
    Follow me back if you want, let me know ^_^
    lipstickrouge.blogspot.it

    kisses, Andrea *_*

    ОтговорИзтриване
  4. Bel blog cara :)ti andrebbe di seguirci a vicenda?:)fammi sapere su http://www.beautyandnail.blogspot.com/
    bacii

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS