What are you looking for?
2013-03-03

Сенки Essence - Stay all day

Здравейте, красоти!
След толкова хвалебствия по сенките на Essence - Stay all day, нямаше как и аз да не се сдобия с тях.На моменти дори ми се струваха прехвалени и любопитството ми надделя.Цветовете, с които се сдобих са 07 Jim-Me Blue и 09 For Fairies.




Сенките са в малки стъклени бурканчета с капачка на винт и няма опасност да се отворят дори да се носят в дамска чанта.
Водят ги крем-сенки а, консистенцията им е доста твърда и наподобява тази на Maybelline Color Tattoo.




Могат да се нанасят с апликатор, пръст или четка.За мен най-удобна за използването им се оказа четката за сенки на отново на  Essence.
 Като трайност също мога да кажа, че съперничат на тези на Maybelline.Моите клепачи са мазни и без база тези сенки издържат 6 часа без да се съберат в гънките на очите а, това е много.С база издържат около 8 часа.Щом се нанесат на  окото сенките изсъхват и не се размазват.Лека са и не тежат на клепача.Цветът на 09 For Fairies е нежно розов ,а на 07 Jim-Me Blue е светло син.И двата цвята сенки са много блестящи и не са за любителите на матови сенки.Ето суочове на цветовете.(Кликнете върху снимките за да увеличите)
със светкавица
на естествена светлина
на слънце
На снимките цветовете са насложени по няколко пласта, за да са по-наситени.Може да се използват на един пласт за по-лек ефект.Розовото е подходящо също за база на други сенки, когато се постави на един пласт, тъй като се слива почти с кожата.Може и да се ползва самостоятелна за озаряване на очите.Ако се прекали с количеството стават на "парцали" и трябва добре да се размажат.
Цената на едно бурканче крем-сенки е 6,09лв за 5,5 гр. продукт, но в много магазини и дрогерии има намаления на определени цветове и аз се сдобих с тях на цена 3,05лв всяко.
Определено съм доволна от покупката, още повече, че съперничат на сенки от по-висок клас, а цената им е много изгодна в момента. 
Поздрави! :*

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS