What are you looking for?
2013-03-12

[NOTD] O.P.I. - Can't let go

Днес е ред и на последния лак от мини-комплекта ми с течните пясъци на OPI - Can't let go.Ще призная нещо и се надявам да не ме убиете - не обичам лилаво и почти не ползвам. :)) Но не мога да си кривя душата и да кажа, че това ОПИ не ми допада.На снимки наистина не може да се долови красотата на пясъчните лакове.В началото и аз се чудех какво толкова им харесват, като разглеждах чуждите фотоси.Сега обаче, когато ги имам на живо всички останали лакове са ми скучни. :))
OPI Can't let go е в лилав цвят.Както и останалите лакове от серията на Марая Кери има нужда от два пласта за плътно покритие.Изсъхва бързо - за около 15 минути и остава матова основа с блестящ пясъчен ефект.Издържа 5-6 дни.
На безимения пръст е нанесен Catherine Arley 115.
със светкавица
А вие харесахте ли пясъчната серия?
Поздрави!

Add your comment

  1. Страхотен цвят, ефект и маникюр. Много добре ти стои този цвят по мое мнение, но всичко си е въпрос на вкус :-)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много благодаря за всички комплименти!Почти не нося дрехи и аксесоари в лилавата гама,но този лак и на мен ми харесва адски много :))

      Изтриване
  2. Ефектът е уникален според мен! Цветът е прекрасен и въпреки, че обикновено на нося лилаво по ноктите си, мога да каже че този е красив! :))

    Андреа
    http://www.rosychicc.com

    ОтговорИзтриване
  3. Това е любииииимият ми цвят. Лакът е уникален. Искам само да те попитам от къде си ги купуваш, тъй като видях, че и ти си от Варна?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Този мини-комплект с лакове си го поръчах от ebay :)) Иначе ги имаше в beautyzone и Дъглас :)

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS