What are you looking for?
2013-03-30

Syoss - Четка за лесно разресване и Балсам Volume lift

Здравейте, слънца!
Напоследък съм затрупана с работа и не мога да намеря много време за блога, но обещавам, че ще се реванширам.Бях ви обещала тук, че ще пиша подробно за четката за коса на Syoss. Мисля че, над три седмици употреба е добър период да си изгради човек мнение. Едновременно реших в включва в ревюто и продукта, с който я получих - Балсам за коса Volume Lift.
Да започнем първо с четката, която предизвика любопитството на всички ни.Както вече писах тя е подобие на така известните четки за лесно разресване Tangle Teezer.


От фирмата обещават: "Гладко отстранява заплитанията, без да скубе косата. Лесно разресва и мокра коса". Като цяло изпълнява обещаните функции.
Качеството на изработка е задоволително за бонус-подарък.Бих казала, че качеството на Tangle Teezer е доста по-добро.Четката е гумена с различни по големина гумени бодлички.Те обаче са доста къси - измерих ги и най-дългите са с дължина 1 см. Можете сами да прецените дали ще е подходяща за вашата коса.Ето и снимка в близък план:
Моята коса почти не се заплита, но досега с четката не съм имала скубане или други проблеми. Няма и много отскубнати косми по четката.Настина на мокра коса обаче се забелязва разликата - разресването става супер лесно и безпроблемно.Аз я ползвам основно след баня.Не ми е удобна обаче, когато се издухвам със сешоар.Ако не ви се дават 20-30лв за скъпата версия Tangle Teezer мисля, че това е една много добра алтернатива.Взех я с идеята, ако този тип четки ми допаднат да си купя и ТТ, но едва ли...
А сега да спомена и балсама за коса Volume Lift.Взех го тъй като пише, че е без силикони и няма да утежни косата ми.Пише, че е за тънка, слаба коса/Честно казано, не съм особено  впечатлена. Действа като всеки друг балсам и улеснява разресването.
Не усещам косата си подхранена и видим обем няма.Определено не утежнява косата и не я омазнява при употреба.За цена 5,99лв. получавате продукт 500мл. , който ще изразходвам доста дълго време.В крайна сметка това е подходяща цена за голямото количество.А четката я получих като подарък към покупката.Промоцията е актуално в някой магазини и дрогерии.При покупка на продукт на Syoss получавате подарък от наличните в магазина - четка или друг продукт.
Успех в намирането на четката на тези, които са я харесали!Надявам се мнението ми ви е помогнало да прецените дали е за вас или не.
Споделете и вашето мнение :)

Add your comment

  1. nice product dear!!!!

    Happy Easter!!!

    kisses!

    lipstickrouge.blogspot.it

    ОтговорИзтриване
  2. Здравей, може ли да попитам каква е цената на четката?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей, засега четката не се продава отделно.Има следната промоция: купуваш продукт по избор на марката Syoss и получаваш подарък от наличните в магазина.В някой магазини има четката, в други продукти на марката.Моята четка е от промоция в Лили, сега знам че има такава в доргерии ДМ, видях и в Карфур. :))

      Изтриване
  3. Благодаря ти за отговора и информацията!)

    ОтговорИзтриване
  4. Най-накрая и аз я намерих преди седмица и съм доволна от нея, за малкото пъти, в които съм я ползвала.

    ОтговорИзтриване
  5. Тръгвам на търсене за четката, въпреки че не съм голям фен на продуктите на Syoss.
    www.agirlsblog-agirlsblog.blogspot.com

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS