What are you looking for?
2013-03-25

Wet N Wild - Палитри Coloricon

Днес ще продължим да разглеждаме продуктите на Wet N Wild. В предходното ревю ви запознах с моно и кремообразните сенки на марката. Аз обичам да използвам продуктите определен период, за да си изградя мнение. Тъй като нямаше как да използвам всичко наведнъж и за да не претупам нещата реших да разделя ревютата.Днес е ред на палитрите.
Първо ще ви покажа цветовете от трио сенките.Аз имам две палитри:(Цъкнете върху снимките за да ги увеличите)
384 - On cloud nine - съчетава два сини и един кафяв цвят.
382 - Cool as a cucumber - съчетава два зелени и един лилав цвят.


Опаковката се затваря стабилно и няма опасност да се отвори.В кутийката има апликатор и малка четка за по-голямо удобство, но аз използвам моите четки, защото съм им свикнала. Цветовете са много приятни за нанасяне.Много лесно могат да се сливат и се разпрашват съвсем леко.Тъмните цветове за много наситени, а най-светлия цвят в триото има нужда от наслагване.Цветовете могат, както да се комбинират, така и да се носят поотделно.Също като останалите прахообразни сенки на марката са много издържливи.Цената им е много добра за три различни цвята - 7,90лв. от 3.5гр опаковка.
За накрая съм оставила най-хубавото - палитра Coloricon с шест цвята.Палитрата съдържа 3 перлени и 3 матови цвята.Опаковката е стабилна и съдържа апликатор и четка.И матовите и перлените сенки са много пигментирани.Моята палитра е 249 Vanity. Цветовете са в страхотна бежово-кафява гама.Много е удобно да имаш и перлени и матови сенки в една опаковка - можеш да промениш грима в движение според повода.През деня в офиса съм с матовите, а след работа им придавам блясък с перлените.Друг вариант е вечер да наблегна на тъмните цветове.

Сенките от палитрата не се разпрашват и също се преливат сравнително лесно.Както сенките от другите палитри  ги нося самостоятелно или ги съчетавам според настроението си.Издържливостта на сенките е много добра, а с база са просто бетон.Ето си снимка на цветовете:
Можете да видите и ревю на Temptalia за тази палитра - Тук
За финал бих добавила, че тази палитра напълно си заслужава парите.За 13,90лв. получавате 6 различни цвята в опаковка от 7,0гр. Единственият минус на марката е трудната й откриваемост. Можете да закупите продукти от Тук или да проверите на същия сайт къде най-близо до вас се предлагат. Надявам се скоро да са още по-разпространени, защото предлагат много добри продукти на страхотни цени.
А вие доволни ли сте от марката?

* Продуктите са ми предоставени от Интелфарм ООД представител на Wet n Wild BG Ревюто е основано на личния ми опит и мнение.

Add your comment

  1. Освен очната линия и сенки на wet n wild си купих, след като видях от твоя блог. Възхитена съми точно палитра си взех. Попринцип сенки не харесвам и рядко нося, но тези само като ги опитах на рука и знаех, че ще ги взема :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много се радвам :)) Хихихи и съм те таг-нала в пролетната тема - хич не се разсейвай :Р

      Изтриване
  2. Много добре изглеждат сенките.Благодаря ти, че си посочила и къде могат да се открият.

    ОтговорИзтриване
  3. Great combination of shades!

    www.beautyfollower.blogspot.gr

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS