What are you looking for?
2013-03-09

Wet N Wild - Сенки IDOL EYES и COLORICON моно

Здравейте, красоти!
Не помня от кога не ми е оставало толкова свободно време а, денят е слънчев и прекрасен.Днес искам да ви покажа една любима моя марка - Wet n Wild.За съжаления в България не е много рекламирана а, като качество може да се сравнява с редица известни брандове.Друг плюс на Wet n Wild са достъпните цени.Ще ви покажа два вида от сенките им за очи - кремообразните IDOL EYES и моно сенките COLORICON.Поради свободното време направих доста снимки и ги слагам в колажи за по-удобно (цъкнете върху тях за да увеличите)
Моно сенките са в малки пластмасови кутиики, които се затварят стабилно.Нямат апликатори, но аз така или иначе ползвам личните ми четки или апликатори. 

Аз имам следните три цвята.
252 Nutty - Страхотно бронзово, доста лъскаво
254 - Lagoon - Синьо, което не е много тъмно на кожата и изглежда по-скоро матово.
257 - Kitten - Много интересно светло лилаво, със златисти отблясъци
Сенките ми издържат поне 4-5 часа без база, нанесени по клепача без да се съберат, а под веждата издържаха 8 часа без да мръднат.Бронзовото е достатъчно наситено за разлика от двата по-тъмни нюанса.Синият и лилавият цвят искат наслагване, аз се улесних като намокрих апликатора - стана много по-лесно.С база за грим цветовете стават още по-наситени и издържливи.Показвам и снимки без и със светкавица:
Много съм доволна и определено бих закупила и други цветове.Цената на един брой моно сенки Coloricon е 4,90лв. за 1,7 гр. продукт.
От своя страна кремообразните сенките Idol Eyes са под формата на молив - удобни и лесни за нанасяне. Могат да се носят в дамска чанта и лесно да се подновят.

Приятна текстура, която не е много пигментирана.Също издържат няколко часа на окото.Реших да  използвам бежовия цвят вместо каял и го сложих във водната линия на окото за озаряване. Изглеждаше много добре и не дразнеше очите, като издържа целия работен ден. Аз имам следните цветове:
133 - Techno - лилаво със ситни пигменти
132 - Envy - светло зелено със златист подтон
130 - Pixie - бежов цвят
Ето как изглеждат  цветовете, нанесени на няколко пласта:

Снимката на очи не се получи добре, за което се извинявам:
Цената на кремообразните сенки Idol Eyes е 5,90лв за 3,2гр. продукт.
Продуктите на марката не се откриват често.Можете да ги намерите в повечето магазини Рефан или он-лайн от Тук  На страницата също има списък на магазините, където можете да ги откриете.
Очаквайте скоро и ревю на палитрите им със сенки :))
Позната ли ви е марката и доволни ли сте?

* Продуктите са ми предоставени от Интелфарм ООД представител на Wet n Wild BG Ревюто е основано на личния ми опит и мнение.

Add your comment

  1. Много ми харесаха бронзовите сенки <3
    И зеленият молив!!! Честити и с кеф да си ги ползваш :)))

    ОтговорИзтриване
  2. Мерси, определено си ги ползвам с удоволствие :))

    ОтговорИзтриване
  3. Тъкмо си мислех да ги издирвам и това ревю предизвика в мен още по-голямо желание ;) 8 часа без база, уау!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ооо, чакай да покажа палитрите и ще си още по-бърза :P :))

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS