What are you looking for?
2013-04-06

Avon Planet Spa Turkish Hammam Experience черен сапун за тяло

Update 2016 - Честно казано наистина се радвам, че този продукт отново се предлага, затова актуализирам публикацията с нови снимки и мнение (което е почти същото).

Днес ще пиша публикацията ще бъде посветена на продукти от Avon.Аз поръчвам от каталога от време на време и понякога имам добри попадения.Като една морска птица ме влече всичко морско и както все повтарям нямам търпение да става лято. В студените месеци, когато нямам възможност да кисна на плажа, се глезя със СПА.Направо обожавам СПА-центровете и процедурите - понякога имам чувството, че мога да живея в такъв.Защо ви занимавам с това,защото понякога човек има нужда да се поглези и у дома.Черният сапун за тяло Avon Planet Spa Turkish Hammam Experience ми носи точно това усещане.
Опаковката е голяма пластмасова тубичка.Има по-луксозен вид от преди и би бил чудесен подарък.Отворът, от който се изцежда продукт е широк и няма опасност да се запуши.Удобен е, защото консистенцията му е гъста и трябва добре да се стисне, за да излезе.
Продуктът е много интересен поне за мен.Не знам колко от вас са се мазали с лечебна морска луга, но аз съм го правила в Поморие и е адски забавно, за сметка на това лугата мирише ужасно.Но пък да се  омажеш до уши в нещо подобно на кал си е супер детско и отпускащо.Та същия ефект има и този сапун за мен.За щастие сапунът на Avon има страхотен леко ориенталски аромат и не се плашете от това, че прилича на вид на разбъркан цимент.

По описание се нанася с памучна кърпа по лицето и тялото, но аз предпочитам да го нанасям с ръка.При употреба с гъба се пени достатъчно и почиства също толкова добре.Сапунът премахва натрупаните мъртви клетки от кожата и порите, които се отварят от горещия въздух в банята.Така или иначе, когато се къпя е като парна баня,а примесено с аромата на подправки от сапуна наподобява истински хамам и това ми е достатъчно.Усещат се ситни ексфолиращи частици.След баня не чувствам опъване или изсушаване, но няма и хидратиращ ефект.Ароматът се усещаше съвсем леко по кожата около час след баня.Не бих казала, че е много икономичен, но аз не се опитвам да го пестя.

Като цяло съм с две ръце "За" и си го ползвам с удоволствие.Препоръчвам го на феновете на спа процедури за тялото.Големината му е 200мл. с редовна цена от 17,00лв. ,но обикновено е в промоции и можете да го вземете за 8-9 лв. в зависимост от каталога за месеца.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS