What are you looking for?
2013-04-03

Flormar Long Wearing Lipstick / Дълготрайно червило Флормар L 01

Здравейте, красоти!
Днес продължавам на вълна с червила.Наскоро си купих червило на Flormar от колекцията им дълготрайни червила - Long Wearing Lipstick.Много рядко нося тъмни и наситени червила, а и сега търсех нещо, което да нося през деня на работа. Изборът ми се спря на номер L 01. Цветът както ще видите е розовеещо телесен.На снимките изглежда тъмен, но за моите устни е идеален.
Дълготрайно червило Флормар е в черна пластмасова гилза с бял надпис.Опаковката е изчистена и се затваря стабилно.Червилото има кремообразна структура, лесна за нанасяне - маже се точно като масло.
Това е едно от нещата, които най-много ми харесват, тъй като имам доста сухи устни целогодишно.Едновременно с това е хидратиращо и мазно, но не стои тежко. Не оставя лепкаво усещане по устните.
Цветът е плътен дори с едно нанасяне. Определено има плътността на червило, а не е като балсам. Уточнявам, защото в момента са нашумели така наречените червила-балсами.Такова си купих на Maybelline Color Whisper и двете нямат място за сравнение, но за него в друга публикация. 
А сега и основното - трайността. Определено издържа много дълго за червило от нисък клас.На моите устни цвета издържа поне 2 часа, което е "уау".Когато пия кафе или друго губи леко блясъка си, но цвета остава. Около обяд вече имам нужда от повтаряне.Ето как стои на устни:
На снимката е нанесено на един пласт, без балсам и гланц.При ползването му нямам нужда от балсам. Цената му варира - аз се сдобих с него срещу 5,10лв.Количеството му е 4,2 гр. Лично аз съм много доволна от покупката си и червилото е неизменна част от дамската ми чанта :)
Кои са вашите любими червила?

Add your comment

  1. :) този цвят изглежда доста приятно

    ОтговорИзтриване
  2. А откъде купи червилцето, май не съм засичала тази серия.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. От Елитис е.Има я още тази серия по щандовете на марката :)

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS