What are you looking for?
2013-04-28

Maybelline Color Whisper - Червило

Честита Цветница,
лятото дойде и просто не мога да се задържа у дома, за да пиша.Днес бях на разходка покрай плажа и имаше доста смелчаци по бански, а някои и във водата.Вече правя планове кога и аз ще изпълня тази процедура :))) Мина повече от месец, а все не остава време да направя ревю на едно от новите червила на Maybelline - Color Whisper.Моят цвят е 720 Mocha Muse.
Рекламира се като гел-червило без тежките восъци и масла в него.За съдържанието не мога да кажа тъй като го няма написано на продукта и остава да вярвам.Опаковката представлява метална гилза с пластмасова изчистена капачка.По принцип в чужбина има надпис на капачката, но тези в България нямат.
Червилото определено е леко и балсаместо.Нанася се лесно, не се разтича и хидратира устните.Много често го нанасям, когато искам леко подхранване на устните (повечето ми балами са тежки и плътни).
Исках някакъв телесен цвят и най-много ми допадна Mocha Muse - бледо карамелено, клонящо към розово.Поне моят цвят не е много наситен, трябва доста да повторя, за да се забележи разликата.Както съм казвала обаче, моите устни са тъмни.Нося го почти ежедневно или поне когато съм сложила силен грим на очите.
 
Единственият недостатък според мен е неговата трайност.На моите устни издържа 30-40 минути, ако не се храня или пия нещо.При сутрешното ми пиене на кафе изчезва за 15-тна минути. Поради тази причина го повтарям често и определено не е икономично.На мен обаче червилото много ми харесва и си мисля, че ще е много приятно и лятото в горещините.Ако не търсите тежко плътно червило, което да трае с часове - това е вашето червило.
Цената, на която си го купих беше 11,90лв.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS