What are you looking for?
2013-04-25

[NOTD] Golden Rose Jolly Jewels 102

Здравейте, сладурани!
Лаковете на Golden Rose от серията Jolly Jewels продължават да набират популярност и да предлагат на пазара нови цветове.Днес ще си покажа Jolly Jewels 102. Той представлява сребрист брокат със ситни метални частици.

Щом се нанесе изглежда сякаш ноктите са покрити от метални частици.Може да се използва върху друг лак или самостоятелно.Ако се носи самостоятелно са необходими поне 3 пласта или 2 по-плътни слоя.На снимките по-надолу е нанесен на 2 слоя и ноктите леко прозират.Ефекта е страхотен на слънчева светлина. Имам още няколко лака от серията и са много ефектни.Единствения проблем е по-трудното им премахване, но с метода на Пух (Drops of Rainbow) и това става лесно.

Няма нанесен топ-лак върху ноктите от снимките и все пак лакът не закача и не драска.Цената на лакът е 4,90лв. и можете да си изберете от многообразието от цветове.
Кои са вашите любимци от серията?

* Продуктът ми е предоставен от Golden Rose - България.Ревюто е основано на личния ми опит и мнение.

Add your comment

  1. Уау на ноктите ти стои страхотно! Те самите са много хубави! :) Аз току що се лакирах и го сложих за акцент на френски маникюр. Но при мен закача без топ лак.

    ОтговорИзтриване
  2. Много е готин! А на твоите нокти наистина стои супер! <3

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS