What are you looking for?
2013-05-28

Приказната карета от The Beauty And The Fashion...

Здравейте, мили мои :))


Приказната карета изпратена от красавицата Светлана от The Beauty And The Fashion пристигна. От вълнение почти не спах и обикалях нервно с летящото килимче :D ... Другото ми притеснение беше как да посрещна приказните носачи - джуджето и кочияша. Принцесите от Maggie's blogThe Girl Who Invented the Romance и MaquiLab се справиха повече от блестящо и не трябваше аз да се излагам. Когато се позвъни на портите на замъка всичко беше готово.
Драгите ми гости трябваше да си починат от дългото пътуване, а безценната карета беше прибрана на сигурно.Кочияшът и джуджето нетърпеливо ми поднесоха подаръка от Светлана.Аз се чувствах като дете пред коледен подарък и нямах търпение да видя изненадата, но гостите трябваше да бъдат почерпени подобаващо преди това. И след като дойдоха чак до морската столица, нямаше как да не гостя приказните герои с пресни миди с ориз. Естествено не можеше да се размине и без тайната домашна ракия на баща ми. Докато джуджето и кочияша си почиваха, аз се метнах на летящото си килимче и право към Ботаническата градина в Балчик, за да набера най-хубавия букет за феята Светлана:
След кратката почивка двамата гости отново се качиха нетърпеливо на каретата и се запътиха към замъка на красавицата, за да я осведомят за перфектно изпълнената мисия и да продължат да радват следващите прекрасни принцеси! :)
Тропотът на каретата огласяше Варна, но аз нямах търпение да отворя вълшебния си подарък...



Просто нямам думи да опиша подаръка и вие сами можете да го видите.Всичко беше опаковано перфектно и беше в моя любим цвят - синьо! Такива красоти!Нямам търпение да опитам от всичко!

Накратко искам да споделя, че за мен усещането човек, който ме познава само виртуално, да вложи толкова старание, за да ме зарадва е Безценно и Уникално!Така че, вярвайте в чудеса! :)
Светле, огромно Благодаря!Всичко е повече от прекрасно!
Целувки :* :* :*

Add your comment

  1. Много благодаря, Весе:))Да се ползва със здраве и радост, щастлива съм:)))

    ОтговорИзтриване
  2. Супер якоооо :)

    ОтговорИзтриване
  3. Чудесно! Да се използва със много здраве и самочувствие! :)))

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотни са! Със здраве и усмивки да си ги ползваш! :)

    ОтговорИзтриване
  5. Честити да са ти, нямам търпение да прочета ревютата за тях! (:

    ОтговорИзтриване
  6. Честити да са ти!:)

    http://nomatterwhatbeauty.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
  7. Прекрасни подаръци и разбира се от прекрасен човек!
    Честито! Да се контиш с кеф :)

    ОтговорИзтриване
  8. Еееех, Naked!!! За пореден път-огромно БРАВО на Светлана! Как да не се зарадва човек?! С кеф да си ги ползваш :)))

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS