What are you looking for?
2013-05-15

Prettybox - месец май

Една бърза публикация относно майската кутия на Притибокс. Стигнах до извода, че щом не поръчвам кутията е интересна (април месец),а щом поръчам нямам късмет. Сами можете да прецените съдържанието и развитието на идеята с козметичните кутии в България.Бих казала само, че на снимка нещата изглеждат доста по-големи, отколкото са в действителност.
Съдържанието на кратко:
1.BM Beauty Aquatic galaxy eyeshadow (сенки) - мостра (1гр.)
2.Madara cosmetics - SOS* дълбоко подхранващ крем за лице - 3 мостри по 5мл.
3.Мемеме cosmetics - Lash attack mascara black (спирала) - оригинален размер
4.Montagne jeunesse - Strawberry souffle & Passion peel off - 4 бр. маски за лице (всяка по 5мл.)
5.Biotrade - Melabel sun SPF 50 (фотозащитен крем за лице) - мостра (5мл)
6.Подарък - Creme 21 Cristal diamonds влажни кърпички за ръце и тяло - 15 бр.


Интересно ми е да пробвам маските за лице и сенките в моя любим син цвят.Останалите продукти не ме грабват.За сега няма особено развитие на кутиите. Ще се радвам да чуя вашите коментари :))

Add your comment

  1. Много се колебах до последно дали да поръчам или не кутията, тъй като споменаха слънцезащитен продукт. Не се реших- купих си един на Ла Рош Позе от аптеката и забравих за кутията и изненадите. И на мен кутията, която си показала не ме грабва. Явно бая ще почакам докато се реша.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. На мен ми дадоха надежди, че имат развитие като видях втората кутия, но явно скоро няма да бъде, каквото очакваме.Смятам за момента да спра и ако харесам някоя кутия да я поръчам в последствие. :))

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS