What are you looking for?
2013-05-21

Vichy Normaderm Hyaluspot - Локална грижа против несъвършенства












Здравейте!
Мина почти месец от доставката на мистериозната кутия от Vichy.Както разбрахте от Facebook, в кутията, която предизвика всеобщ интерес, беше новият продукт на марката против несъвършенства - Normaderm Hyaluspot.Какво казват от Виши:
  • Подходящ за мъже и жени с локализирани несъвършенства по кожата, без значение от причинителя. Подходящ  и за чувствителна кожа.
  • За 2ч. елиминира 99.9% от бактериите, които предизвикват възпаление и пъпки*.
  • За 48ч. премахва пъпката
  • Антибактериална технология с "бариерен ефект" като лепенка.
  • ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА /1%/ -  изолира пъпката от външни замърсявания като прозрачна лепенка
  • САЛИЦИЛОВА КИСЕЛИНА /1.5%/ + LHA (Липохохидрокси киселина) /0.5%/ - третират пъпката
  • Без парабени, без силикони.
  • Хипоалергенен, некомедоногенен
  • Тестван върху чувствителна кожа под дерматологичен контрол.
  • С успокояваща, укрепваща и възстановяваща Термална вода Vichy.
Ето какво мога да кажа аз след едномесечна употреба. Моята кожа не е проблемна.Въпреки всичко през определено време от месеца, по лицето ми се появяват една-две пъпки.През по-топлите месеци също излизат по една-две поради смесения ми тип кожа. Normaderm Hyaluspot се оказа подходящ за мен, поради това, че е за локална грижа,а не за цялото лице. Нанасям от гела само върху една пъпка и не "натоварвам" чистата кожа. Опаковката е бяла, стабилна и удобен метален апликатор. За мое учудване има много лек и приятен аромат. (за разлика от други такива)
Продуктът е с консистенция на гел, прозрачен на цвят.Щом се нанесе на желаното място, се образува много тънък безцветен слой, който изсъхва за 1-2 минути.За покриване на пъпката използвам ръка, защото ми е по-удобно да регулирам количеството, но и с апликатора е приятно.Наистина не омазнява и не лепне.Ако сложа отгоре фон дьо тен, обаче се получава така наречения "кир" ефект. С ББ-крем и коректор нямам този проблем.А сега относно действието му. Ефект определено има.Самите пъпки не се зачервяват, колкото преди и не "избиват". През този период ми се появиха две подкожни пъпки, които боляха ужасно. Първата беше се появила вече, когато започнах да използвам гелчето и изчезна за 4 дни, а обикновено ме мъчи поне 6.Втората, която хванах навреме и намазах, когато беше още леко зачервяване на кожата и наистина изчезна за около 48 часа. Тествах и върху мъжката половинка естествено.При него имаше много по-бърз ефект, но това си е до кожа.Нямам представа как би повлиял на много проблемна и акнетична кожа.Предполагам, че 48 часа няма как да бъдат достатъчни. Тук може да видите състава на Normaderm Hyaluspot :
По мое мнение продуктът е много икономичен.Опаковката е 15 мл. и е на препоръчителна цена от 23,48лв.

* Продуктът ми е предоставени от Vichy България. Ревюто е основано на личния ми опит и мнение.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS