What are you looking for?
2013-06-09

Бронзираща пудра Flormar (Face & Body)

Лятото настъпи (макар и с превалявания) и мисля, че е крайно време да обърна голямо внимание на тена си.Тук основен помощник е бронзиращата пудра. Тя е подходяща, както за през деня, така и за атрактивните нощни купони. В допълнение, този продукт може да се ползва целогодишно и осигурява красив и здравословен тен, сякаш кожата ви нежно е целуната от слънцето.Мой любимец е Flormar - Bronzing Powder Face & Body.

Пудрата е в огромна бронзова опаковка с огледало.Буквално заема цялата ми ръка и съдържа 33гр. продукт (стандартните пудри са по 7-9гр.). Със сигурност ще я използвам много дълго, въпреки че я използвам и за тяло.Опаковката е стабилна, но поради големината й, не я нося в чантата си.Фино смляна, със супер нежна текстура и много пигменитирана.
Доколкото знам в България се предлагат само четири цвята.Тъй като исках да е максимално близък цвят до моята кожа взех тази с номер BR02.  Бронзиращата пудра по принцип се нанася с широка четка, за да се изравни тена.  Подходяща е също за контуриране на лицето. Оказа се, че пудрата позволява напластяване, когато искам повече наситеност и подчертаване, без да стои неестествено.И тъй като много ми харесва я ползвам от време на време като руж.Пудрата е матова с много фини златисти частици, но те почти не си личат.Кожата изглежда по-скоро матова, след нанасяне.Трайността й също е много добра 6-7 часа.
Използвала съм я за лице и тяло и досега не съм имала раздразнения.Тук можете да погледнете състава, който не е много безвреден:
 Не случайно казах, че ми е фаворит и смята, че си струва цената от 13-14лв. Аз бях уцелила някаква промоция и я купих за 9,99лв. :)
Ще се радвам да науча кои са вашите любими бронзиращи продукти? 

Add your comment

  1. Имам само едни бронзиращи перли на Avon, които не ползвам много често. Предпочитам озаряващи неща. Но тази пудра ми хареса за подарък за РД на една приятелка. Стига да я намеря ще я направя много щастлива. Мерси за поста и идеята! :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се, че помогнах, Маги! Дано зарадваш приятелката си :)))

      Изтриване
  2. Аз ползвам всеки ден такава пудра, но на Майбелин и тя има леки златисти частички. Но ще хвърля едно око на тази на Флормар :)

    ОтговорИзтриване
  3. Цветът много ми харесва. Единственото, което ме спира, са парабените в състава.

    ОтговорИзтриване
  4. Много красив нюанс и много дискретен блясък :)

    ОтговорИзтриване
  5. На цялото лице ли нанасяш пудрата?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Основно на изпъкналите части на лицето, сякаш са "целунати" от слънцето :)) Или го ползвам като руж на скулите.

      Изтриване
    2. Благодаря, ще потърся пудрата и ще опитам :)

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS