What are you looking for?
2013-06-23

Pantene Pro-V Color Therapy 3 minutes miracle серум

Здравейте, сладури!
Както си личи за продукти за коса пиша рядко.Това ми е основният проблем и комбинацията боядисана коса с бързоомазняващ се скалп и сухи крайна не я пожелавам на никого. Обикновено търся продукти, които да не утежняват и омазняват косата ми.При последната ми покупка на боя, получих като бонус от скреч карта Pantene Pro-V Color Therapy 3 minutes miracle за боядисана коса. 


Какво обещава серума:
  • Интензивно регенерира.
  • Възвръща жизнеността и блясъка на косъма.
  • Запазва цвета ярък за по-дълго време.
  • Хидратира и подхранва косата.
  • Придава копринена мекота, сила и гладкост.
  • Улеснява разресването и стилизирането на косата.
Серумът се съдържа в три "ампули" по 15мл, всяка от които се използва наведнъж.Моята коса е под раменете и една ампула стигаше точно за тази дължина.Ампулата се нанася на вече измита коса, изчаква се 3 минути и се отмива.


Самият серум има бяла кремообразна структура и наподобява балсам за коса.Мирише много приятно и се разнася лесно.
Като цяло серумчето изпълнява обещанията.Косата ми се разресва лесно, хидратирана и лъскава е след употребата му.Цветът на косата ми по принцип е траен и не видях удължаване на яркостта му. За цялостно възстановяване няма как да говорим от употреба три пъти. Хареса ми това, че косата ми е подхранена и мека, без да се утежни.Чудо (miracle) чак не видях и не мисля, че продуктът е нещо уникално. Можете да видите и съдържанието на серума:
Това, което ме учуди беше цената на продукта.В магазините видях цени между 8 и 12лв за опаковка(зависи от надценката).Разбирам ако беше професионална козметика за коса от висок клас - да, но 8/12 лв. за точно 3 ползвания ми се струват доста.Честно казано мисля, че има по-евтини маски, които вършат същата работа.Вие от кои сте доволни?

Add your comment

  1. Аз си купих от Кауфланд течен кератин под формата на спрей и съм много доволна. Скоро ще пиша за него :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Звучи интересно и удобно.Ще чакам публикация :)

      Изтриване
  2. И аз съм на мнение, че цената е леко висока за такъв продукт и марка. Мисля, че на този етап не бих си го купила. Но ти благодаря за публикацията, беше ми полезна информативна!:)

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря и аз имах нужда от информация за продукта. И на мен цената ми се стори висока.

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS