What are you looking for?
2013-07-23

Мляко за коса Balea Mango + Aloe vera

Днес реших да пиша за прочутото Овлажняващо мляко за суха и накъсана коса на Balea Mango + Aloe vera. Преди това имах това с кайсия и честно казано не намирам разлика между двете освен аромата. Знам, че много се е писало за продукта, но аз искам да наблегна как един и същ продукт може да има две напълно различни мнения.В случаят зависи от типа коса - моята и на майка ми :))
Опаковката е с удобна помпа и няма разсипване, бъркане и т.н. на продукта.Консистенцията е точно кремообразна и лека.Ароматът свеж и приятен, сравнително траен.
Млякото се нанася на леко влажна коса и не се изплаква.Съставът е следният:
Както вече писах моята коса е с бързо омазняващи се корени и сухи краища.Взех млякото с идеята да подхранвам краищата на косата си вместо кристали или серума за сухи краища. Наистина не омазняваше косата ми допълнително, спомагаше за лесното разресване и миришеше приятно, но дотук.За няколко седмици не видях кой знае какво подобрение на косъма като цяло и не останах впечатлена.За мен имаше функциите на обикновен балсам за коса и реших да го дам на майка ми.
Тук идва съществената разлика.Нейната коса е къдрава, постоянно боядисвана от години и адски суха.Тя буквално не остава без млякото за коса.При най-малките съмнения, че опаковката свършва, се купува нова.При нея ясно си личи и ефекта от ползването му. Косата ù се разресва лесно, не се заплита и изглежда лъскава и жива.
Идеята на цели пост беше, че за разлика от продуктите, ние хората сме различни и трябва да подбираме подходящите неща според нуждите ни. Ако даден продукт действа чудесно на моята коса/кожа, ти при друг може да има обратното действие. 
Цената на продукта е 6-7лв. за 200 мл.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS