What are you looking for?
2013-07-13

Bioderma Photoderm Bronz Spray

Здравейте и от морския бряг!
Няма как в разгара на лятото да пропусна публикация за слънцезащитата :)) Като видна "морска птица" обичам да прекарвам много време на плажа.Кожата ми, за моя радост, е средно тъмна и рядко ми се случва да изгоря, но това не значи, че не се уврежда.На плажа съм почти винаги в най-неподходящото време 11-16 часа, когато слънцето е най-силно и вредно (не правете така и вие!). Кожата има нужда и от най-добрата защита, както от UVA, така и от UVB - лъчите, а в този часови диапазон фотозащитата е просто задължителна.Има много информация по въпросът с вредата на лъчите, така че няма и аз да ви я повтарям.Поли го е обяснила отлично тук.За мен най-подходящата защита от слънцето това лято е  Bioderma Photoderm Bronz Spray - SPF 30/ UVA 13.

Предполагам, че сте прочели доста отзиви за продукта и се досещате, че и моят коментар ще е положителен.Ползвам го вече месец и половина и продуктът наистина е добър.Опаковката е прозрачна и може да се следи количеството му.Освен това е с помпа за по-удобно нанасяне.Ароматът му е флорален и много приятен за мен.Лосионът за след слънце от същата серия, който получих с лятната Pinks Beauty Box има идентичен аромат и можете да прецените, ако го имате.Води се "сухо олио" - напълно прозрачна консистенция, която се разнася лесно по кожата и не оставя мазен или лепкав филм.Ето тук можете да видите как ръката ми не е като "мазна баничка" и полепнала с пясък след нанасянето на спрея:
Освен високата степен на слънцезащита,  Bioderma Photoderm Bronz спрей засилва и удължава тена.За засилването на тена не мога да кажа, защото аз по принцип бързо потъмнявам. Подходящ е за чувствителна кожа, некомедогенен, хипоалергенен, водоустойчив и не изсушава кожата.Съдържанието е следното:
 Аз го ползвам за тяло и лице и не съм имала неприятни реакции.Въпреки силното слънце кожата ми няма зачервявания.В последните години започнаха да ми се появяват бенки през лятото, но тази година нямам и мисля, че е заради качествената слънцезащита. Спреят дойде в симпатично пликче (в каквото е и лосионът от бюти кутията), която също влезе в употреба.Оказа се много подходящо за прибиране на мокрия бански :D
Второто ще бъде използвано за други плажни дреболии.Вече започнах употребата на млякото за след слънце Bioderma Photoderm Aprés-solei, така че очаквайте скоро коментар и за него.
Цената на Bioderma Photoderm Bronz Spray е 38 - 44лв. за 200мл. продукт и определено не е ниска, но според мен си заслужава напълно парите.
В пакета имаше и още няколко мостри на други продукти на Биодерма.Bioderma Hydrabio Sèrum се оказа прекалено тежък за ежедневна употреба, за моята смесена кожа.След плаж обаче, когато кожата ми е дехидратирана виждам как попива за минутки и кожата ми отново е свежа и мека :)) Продуктът наистина е подходящ за много суха кожа и хидратира много добре.
Вие използвате ли продукти от серията и доволни ли сте?
Морски целувки от мен :* :)))


Продуктът ми е предоставен от ПР.Мнението си е лично мое.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS