What are you looking for?
2013-07-01

Golden Rose Infinity Lash спирала

Здравейте от мен отново!
Днес ще споделя впечатленията си от последната спирала на Golden Rose - Infinity Lash. Ползвам я от няколко месеца и събрах достатъчно впечатления. Навярно повечето от вас са я виждала и ползвали.
Опаковката е голяма и изчистена в металическо лилав цвят.Харесва ми това, че има малък чоп, който, при затваряне, показва дали спиралата е плътно затворена и така няма опасност от изсъхване.

Четката е голяма и не е силиконова, а с власинки.Въпреки че е една идея по-голяма от другите четки, с нея се борави лесно и не цапа клепачите.
Спиралата обещава безкраен обем, дължина и извиване през целия ден.Не мога да скрия, че съм пристрастна към спиралите на ГР, най-вече заради сухия ефект, който остават на миглите ми. Ще ви кажа и защо аз имам афинитет към сухите спирали.Поради мазните ми клепачи, спиралите, които са по-редки се размазват и това много ме дразни. Тази спирала обаче ми се струва прекалено суха като консистенция и в самото начало имах чувството, че всеки момент ще свърши, а тя изкара доста месеци.Относно дължината и обема съм повече от доволна. Имам спирали на Ланком и EL и тази по нищо не им отстъпва.Наситено черна, без размазване в по-топлите дни.Харесва ми как стои нанесена на един пласт, защото на два и повече започва да слепва миглите.Ето как стои:
Количеството също е по-голямо - 11мл при стандартна големина на спиралите 8-9мл. Цената на Infinity Lash е 7,90лв.
Ще се радвам да чуя вашето мнение за спиралата :)

*Продуктът ми е предоставен от ПР за проба.Ревюто е основано на личния ми опит и мнение.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS