What are you looking for?
2013-07-06

Nivea In-shower Body lotion - Лосион за под душа

 Ето го и новият лосион на Nivea - In-Shower Body Lotion или така нареченият лосион за под душа.Честно казано не му мислих много, когато го видях и го грабнах.Наистина ми беше много интересен.Обичам след баня да се мажа с лосиони, но понякога чакането да попият и бързането ме отказват и пропускам.Събрах достатъчно впечатления за този лосион на Нивея и реших да пиша.
Лосионът се предлага в две разновидности - за нормална кожа (в бяла опаковка) и за суха кожа (в синя опаковка). Моят е за нормална кожа.Показано е как се ползва:
Ето и състава, за тези които се интересуват:


А сега към същината.Лосионът е с типичния за Нивея аромат.На първо четене по нищо не се различава от нормалните лосиони като консистенция.
След нормалното къпане при нанасяне върху мокра кожа няма разпенване, разтичане или нещо необичайно.Аз лично не стоя някакво време с него.Нанасям и директно след това изплаквам.Няколко пъти за пробва, все пак постоях 1-2 минути, но нямаше различен ефект и затова не чакам.При изплакване се забелязва как водата се стича на струйки по кожата.Резултатът при влизане в морето/басейна с намазан слънцезащитен продукт е абсолютно същия и мисля, че ви е познат.Оставя едно "хлъзгаво" усещане, което не се отмива, колкото и време да се кисна.Тези, които харесват кожата им да "скърца" след баня няма да останат доволни.За сметка на това при подсушаване всичко изчезва.Няма мазен филм, няма лепкавост, няма опъване, сухота или други следи по кожата.Кожата е мека, хидратирана и с лек аромат.Той се задържа около час след душа. Ето вече изсушена ръка:
На снимката забелязах, че кожата ми има съвсем лек блясък.Много съм доволна, защото има ниски очаквания, а лосионът ги надмина.Продуктът е интересен и удобен.Когато бързам за работа сутрин и нямам време за сложна процедура след баня ми върши чудесна работа.За нормална кожа, без специфични нужди е напълно достатъчен за ежедневна употреба.
Аз го купих за цена 6,50лв. за 250мл. продукт.Сега обаче в повечето магазини и дрогерии има промоция за цена от порядъка 5,30-5,90лв. 
Ще се радвам да споделите дали сте го пробвали или ако имате въпроси :)))
Хубав уикенд! :*

Add your comment

  1. Крачетата ми са много сухи и не знам дали това ще им стигне, но щом така го хвалиш, ще се купува :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ели, моите са нормални.Дори да не сложа лосион лятото няма да е фатално.За много сухи предполагам ще е подходящ другият вид.Надявам се да ти е достатъчно и да ти хареса :))

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS