What are you looking for?
2013-08-26

Хидратиращ скраб за лице - Bioten Scrub cream

От много време се каня да ви покажа нещо много любимо - последния ми скраб за лице.Тъй като от други продукти на Bioten останах доволна, реших да пробвам техния скраб - Bioten Skin moisture scrub cream. Подходящ е за нормална и смесена кожа.
Опаковката е типична тубичка с достатъчно подходящ отвор, от който не изтича прекалено много продукт, но и не се запушва от частиците на скраба.
Ароматът е приятен - на кайсии, но без да е прекалено химичен или да оставя неприятна нотка.По кожата почти не се усеща.
Консистенцията, както можете да видите от снимката по-надолу е кремообразна и лесна за разнасяне.Частиците са едри, но са малко на брой и почти не се усещат.
Не съдържа парабени и парафин.Подробният състав е следният:
Усещането, когато го ползвам е сякаш търкам с крем с едри ексфолиращи частици.Преди това ползвах Himalaya Gentle Exfoliating Walnut Scrub, който се оказа твърде груб за моя вкус и кожата ми се зачервяваше за няколко часа.При употребата на Биотен лицето остава гладко и меко след подсушаване, същевременно няма опъване или скърцащо усещане.Не ми причинява раздразнения или зачервявания.
Успява да премахне излишния себум без да причини прекомерно изсушаване на кожата.
Пише, че е подходящ за ежедневна употреба, но аз го ползвам 3-4 пъти седмично.
По мое мнение е подходящ по-скоро за нормална кожа.Купих продукта на цена 5,10лв за 150ml. и определено бих го купила пак.
Можете да споделите вашите любими скрабове в коментарите и да ми препоръчате някой.

Add your comment

  1. И аз мислех да пиша за него, аз съм горе-долу доволна :)) Не ми допада на 100% аромата му.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Това вече е въпрос на лични предпочитания :)) За мен е най-важен ефекта :)

      Изтриване
  2. Здравей!
    Каня те да направиш летният ми таг ;)
    http://murfeishun.blogspot.com/2013/08/summer-2013-tag.html
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  3. И аз си го купих преди няколко дни и съм доволна за сега :) Това с ежедневното използване явно е измишльотина на преводачите от българска страна, в сайта на същия продукт и на самото английско описание отдолу пише да се ползва 1-2 пъти седмично... Явно нещо са объркани в превода. Сега съм в дилема какво да си взема за всекидневно почистване на лицето :(

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Преводът и на други продукти на марката куца, но и аз не го ползвам ежедневно.За ежедневно ползване съм доволна от Cleanance гел на Авен и малката опаковка ми срига поне за 20-тина дни.Тъй като през някои дни ползвам този скраб, през други 3 в 1 на Гарние.

      Изтриване
    2. А малкото гелче на Авен на каква цена е? В кои аптеки го има? (Аз съм супер доволна от Авен като цяло, но не съм го ползвала)

      Изтриване
    3. Малката опаковка я купих около 3 лв от аптека Марешки.По принцип е за проблемна кожа и исках да го пробвам.Ето тук съм го показала:
      http://beautifullsin.blogspot.com/2013/12/avene-micellar-lotion-cleanance-gel.html

      Изтриване
  4. Здравейте. Мн съм доволна от скраба, за всекидневна употреба аз ползвам пяната на Л'ореал

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здрасти :)) От много време съм хвърлила око на тази пяна и явно трябва да я взема :))

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS