What are you looking for?
2013-08-21

Съвременна приказка или Замъка в Равадиново


Отдала съм се на почивка и минавам за един бърз и различен пост.Сега ще има малко текст и доста снимки.Обещавам от другата седмица да съм по-активна.Мисля, че известните забележителности в България са до болка познати. Аз искам да ви покажа едно мое любимо местенце - замъкът в Равадиново.Село Равадиново се намира на 2-3км. от гр.Созопол, а замъка се вижда от пътя към селото, така че няма как да го подминете.Замъкът е още в строеж, но това не пречи да е любопитна дестинация.Прекрасна архитектура, разкошни градини с фонтани ни принасят в една друга епоха.За някой кич, за друг прелест.Оставям на вас сами да прецените :))
Това е малка част от красотите на замъка.Има винарна, параклис, езеро и зоо-кът.Надявам се ви е било интересно.
Ще се радвам да споделите кои са вашите любими дестинации за посещение или почивка?
Целувки :*

Add your comment

  1. Ох, красота. Преди няколко години бях в хотел точно срещу замъка и успях да го разгледам и от вътре. Върна ми едни прекрасни спомени <3 Представям си каква красота ще е като го завършат (когато и да е това, че от доста време го правят)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се, че ти върнах спомените.Явно е време пак да го посетиш :)) За няколко години доста неща са променени.Няма да бъде завършен скоро, но наистина ще бъде нещо красиво и нестандартно :))

      Изтриване
  2. Знам го това местенце, но не съм ходила още. Едва ли има варненец, които да е чувал поне за него. Със сигурност ще стигна и до него някой път.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Доста варненци знаят за него.Явно и чужденците също са наясно, защото докато бяхме там имаше руснаци, унгарци и немци.Препоръчвам да го посетиш късна пролет или лятото, когато всичко е зелено и свежо :))

      Изтриване
  3. нещо, което трябва непременно да се види!

    ОтговорИзтриване
  4. Тази година трябваше да го посетя, докато бях на море, но колата започна да издава странни шумове и се наложи да спестим излишните обиколки, ако искаме да се приберем в София :(

    http://powderyourfacewithsunshine.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Надявам се прибирането е било успешно, все пак това е важното :) Замъкът няма да избяга и ще го посетите следващия път :))

      Изтриване
    2. Успешно беше, мерси, но след това сменях целия съединител. Живот и здраве - следващия път, но много се бях надъхала като гледах снимки..

      Изтриване
  5. Обичам това място! Ще е вълшебно, когато го завършат и определено ще се посети отново!

    http://beautifulladyfm.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
  6. Прекрасно място :) голяма красота :)) отдавна се каня да го посетя, но ти ме запали :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Всяка година става все по-красиво :)) Снимките са от второто ми ходене там и пак бих отишла :)) Заслужава си!

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS