What are you looking for?
2013-08-17

Manhattan - Trio Effect Blush (Rouge & Highlighter)

Кой е на вълна 3 в 1? По принцип съм фен на сбора от няколко продукта в една опаковка. Следващият, за който ще ви пиша е такъв - Manhattan - Trio Effect Blush,Rouge & Highlighter.Този продукт бях видяла в едно ревю и имах голямо желание да го купя, но все не го намирах по магазините. Един ден случайно го видях в едно квартално магазинче и побързах да го взема. Предлага се в две разновидности - 355 Pink Cupcake и 949 Cherry Cocktail. Моят е по-тъмният - Cherry Cocktail.
Какво представлява всъщност Trio Effect - хайлайтър и две разновидности на руж, като кафявото е направо бронзър.
Опаковката е изчистена с прозрачно капаче и логото на марката.Достатъчно стабилна е и не съм имала проблем с нея досега.Кадифена текстура, която почти не се разпрашва.Цветовете са много пигментирани и едно топване на четката, взема достатъчно продукт.Спокойно могат да се ползват поотделно.
Хайлайтърът е бледо розов с перлен завършек.Ружът е прасковено розов придава на кожата доста свеж вид.Завършекът е по-скоро перлен, но не лъскав.Бронзърът придава естествен вид при нанасяне.
Trio Effect Blush е подходящ за контуриране.Цветовете освен това могат и да се смесват - получава се интересна комбинация. Издържливостта не е най-силната черта на триото - на моето лице ружовете издържат около 5-6 часа.Най-дълго издържа, когато смесих двата ружа и запечатах с хайлайтър.
на естествена светлина
със светкавица
Общо взето ми харесва и е голямо удобство да имам 3 продукта в една опаковка.Цената му беше около 10-11 лв за 7 гр продукт.
Надявам се не ми се сърдите, че имам публикации по-рядко, но излизам в отпуска и се отдавам на необходимия ми релакс.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS