What are you looking for?
2013-08-30

[TAG] Summer 2013

За мое съжаление лятото на 2013 изтече... става все по-хладно и усещам аромата на есен. А този сезон определено не е от любимите ми :( Но стига драми, време е за летен ТАГ на Мариета от make up and other things :)))

1. Любимата ви разхлаждаща напитка в горещите дни... Ммммента със Спрайт :D Разкош...



2. Покажи снимка на твоята лятна чанта :)

Както казах класика и кич в мен се борят...Чантата е в черно и бяло с големи котки :))

3. Цветовете, с които ще запомниш това лято.
Тюркоаз, пак тюркоаз, корал и мента

4. Любимо място и начин за релаксиране в топлото време... 
Плажа, морето и точка 1 от таг-а. Бях на почивка на планина... хареса ми. Но задължителен елемент беше големия басейн и SPA-центъра.Това е истинската почивка за мен.

5. Най-носените аксесоари за лятото...
Слънчевите ми очила..без тях няма живот :D

6. Най-удобната ви и често носена/и  дреха/обувки...
Тюркоазена рокля и любимите платформи...




7. Продуктите, които поддържаха макияжа ви и носихте най-често - Е тук вече се затрудних.Сенките ми Sigma , палитра Urban Decay, бронзираща пудра Flormar + задължително балсам за устни, матиращата пудра на Essence ...
 
8.Къде искахте да отидете/почивате това лято? Гърция... но пак не се осъществи. Да се надявам догодинa...




9.Препоръчай книга, филм, сериал или песен, вдъхновила те това лято - Рядко успява нещо да ме вдъхнови... Тази песен обаче ми допадна това лято и е много истинска.Преди няколко дни получих поредния урок от живота, че не всичко се купува с пари





10. Сподели доволен ли си от лято 2013 - Едно голямо "не"...Случиха ми се доста неприятни неща и ми се иска да ги променя, но няма как...Не искам да приключвам песимистично, така че остава да се усмихвам и да се надявам нещата да се променят към добро :))) 

Тъй като това е ТАГ и доста момичета вече го направиха, каня всяка, която иска да го направи и сподели за нейното Лято 2013 :))

Целувки :*

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS