What are you looking for?
2013-09-02

Лак за нокти Cien - Neon coral 9

Здравейте!
Вече е Септември, но аз не се давам и продължавам на лятна вълна :) Тайно се надявам есента да бъде топла и приятна.. общо взето "Септември да бъде Май". Исках да ви покажа още много "летни" продукти и смятам да го направя дори на по-късен етап, защото за мен цветовете не се ограничават до сезона.В най-върлата зима можете да ме видите с неонов лак и тюркоазен грим например. Луда работа... какво да се прави :D
При едно от редките ми посещения на магазин Lidl в началото на лятото видях декоративната козметика Cien (марка на Lidl) и си купих лак за нокти - Neon coral 9.



Лакът, както се подразбира от името е в коралов цвят.Четката е малка и не много удобна, за мен, но на някои би им харесала.Самият лак се нанася лесно и покрива напълно на два пласта.Не става на черти и има приличен блясък.Издържа, колкото и лаковете ми на Flormar и Golden rose - 3/4 дни.На снимките нямам нанесен топ-лак:


Доволна съм от лака, но мисля че цената му от 3,99лв. е малко завишена.По-скоро е подходяща цена от порядъка на 2-3лв. Имаше още само 3-4 цвята, които имат и други дрогерийни марки.
Поздрави!

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS