What are you looking for?
2013-09-05

Essence Me & My Ice Cream Shimmer Pearls - Озаряващи перли

Дойде и моят ред да изкажа мнение за перлите от последната лимитирана колекция на Essence. Май не остана човек, който да не разбра за озаряващите перли от серията Me & My Ice Cream. Имаше търсене под дърво и камък, отказ от разпространение по магазините и скубане на коси... Честно казано бях особено запалена да се сдобия с тях, след като видях на няколко места сравнение с прочутите Метеорити на Герлен. Че кой не иска по-евтин вариант на нещо толкова култово?! Е купих ги от един сайт и нямах търпение прочутите Me & My Ice Cream Shimmer Pearls да ми паднат в ръчичките.В последствие бяха пуснати и по магазините.
Опаковката е малка и кипра, а самите перли са обезопасени от капачето с тампонче, което виждате на снимката. Ароматът по мое мнение е на ягоди с леко химична нотка.На лицето аромата почти не се задържа, за моя радост.
Както се вижда от снимките перлите са многоцветни и бляскави.Различните по цвят топчета обаче нямат различни функции - просто служат за украса.И докато Метеоритите поне матират при перлите на Есенс няма такова нещо.Единствената им функция е да озаряват, но по мое мнение и това е силно казано.Оставят по кожата почти недоловим бляскав ефект и изобщо не могат да се сравняват с хайлайтър например.Лично аз не успях да хвана ефекта по никакъв начин на снимка.
В момента перлите "красят" тоалетката ми.Дори не мога да преценя какво да ги правя, защото определено нямам желание да ги ползвам.Имах големи очаквания и честно казано останах доста разочарована.При дами с по-светла кожа озаряването е една идея по-видимо.Не могат да се сравняват с хайлатъра от серията Здрач (Twilight) например.
Състав на Essence Me & My Ice Cream Shimmer Pearls никъде не открих, за да го покажа.
Можете да ги намерите в някои дрогерии Лили на цена 7,00 лв. за 14 гр. продукт.
А вие доволни ли сте от тях?

Add your comment

  1. Мда, пълно разочарование... Ако им намериш употреба - пиши, да не се чудя и аз :D

    ОтговорИзтриване
  2. имам същите впечатления, моите перли са при приятелка, която също си украсява тоалетката :-)

    ОтговорИзтриване
  3. И аз ги имам и смятам, че са напълно безполезни :(

    ОтговорИзтриване
  4. Явно повечето сме на мнение, че са разочарование... хайде някой да им измисли ново приложение наистина :)))

    ОтговорИзтриване
  5. Хм.. И аз отначало се разочаровах, но после ги пробвах с една четка, която е някаква китайска или не знам каква куча марка, с много тънък, мек и гладък косъм, и която не ми върши работа почти за нищо. И взеха, че си паснаха. Така ми заблестя лицето, че дори се наложи да ги поизтрия, защото не обичам много блясъци. Та вече си ги харесвам (и четката си харесвам ;)), но топвам четката съвсем лекичко, за да не блестя толкова много. И фотошопест ефект се вижда даже. Абе добре са си.
    Та, в тази връзка, ако някой е решил да си ги изхвърля, може да мята насам. ;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се, че поне някой е останал доволен от перлите и ги ползва по предназначение :)) При мен с никаква четка не си паснаха :)

      Изтриване
  6. Защо не ги натрошите на прах, така ше загребвате повече от кутията и може би ще е доста по-видим ефекта. :p

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Това е идея, да.При мен не е проблема в загребаното количество, а че изобщо не личи на кожата ми. :)

      Изтриване
  7. Моите също си седят като украса, много са сладурски и имат един такъв бонбонен мирис, навяват ми спомени от детството (f)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Те и на вид докарват спомен от детството.Имаше едни такива шарени топчета :)

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS